social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλμα ανόδου η Ελλάς Ποντίων, 3-1 τον ΑΟ Τυμπακίου!

Άλμα ανόδου η Ελλάς Ποντίων, 3-1 τον ΑΟ Τυμπακίου!

Η φετινή Ελλάς Ποντίων έχει... εθιστεί στις επιτυχίες και έτσι συνεχίζει να πορεύεται! Στο ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου για την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΟ Τυμπακίου, η ομάδα του Στ. Τζαναβάρα θριάμβευσε με 3-1, έφτασε στους 10 βαθμούς και, πλέον, βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Γ' Εθνική!

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ηρακλείου έμειναν στους 7 βαθμούς, έχασαν έδαφος, όμως παραμένουν διεκδικητές του ενός εκ των τριών εισιτηριών για την άνοδο.

Στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας οι «βυσσινί» είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να τη μετουσιώσουν στο 19ο λεπτό. Ο Ηλιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Δουλγεράκης και ο Σαπαλίδης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους σε άλλα δύο γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Σταφσουλάι συνεργαστηκε άψογα με τον Σαπαλίδη, για να πλασάρει ιδανικά από πλάγια θέση για το 2-0 και έξι λεπτά μετά (60') ο Σαπαλίδης βρέθηκε απέναντι στον Δημαράκη, έμεινε «όρθιος» από την πίεση των αμυνομένων και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 64ο λεπτό με προσπάθεια εξ επαφής του Φραγκιαδουλάκη (3-1), όμως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, παρά το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν. Αντιθέτως, πιο κοντά στο γκολ έφτασαν περισσότερες φορές οι γηπεδούχοι, στους ανοιχτούς χώρους που έβρισκαν, με χαρακτηριστική φάση εκείνη του 88ου λεπτού, όταν ο Σαπαλίδης σούταρε με το αριστερό πόδι στο δοκάρι.

Διαιτητές: Ρούτσης, Θεοδωρόπουλος-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (80' Συμεώνογλου), Παλάτσιος (90' Ταγής), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (90' Δαούτης), Ηλιάδης, Σταφσουλάι (60' Ντόσκορης)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης (76' Χαλκιαδάκης), Βρετός, Γερακιός (48' λ.τρ. Καρταλιανάκης), Παπαδάκης (57' Τσακάνι), Φραγκιαδουλάκης, Ζαφείρης, Τριάντης (76' Παπανδρέου), Μεταξάκης (76' Παραθυράς).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35