social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγίδα το Μοσχάτο και με πεντάρα στην Γ' Εθνική!

Καταιγίδα το Μοσχάτο και με πεντάρα στην Γ' Εθνική!

Ένα χρόνο μόνο διήρκησε η περιπέτεια της ΑΕ Μοσχάτου στα τοπικά πρωταθλήματα καθώς η ιστορική ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.

Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν επικράτησε με το εμφατικό 5-2 του Απόλλωνα Επαυλίου και σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο στην τριτη εθνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις.. άγριες διαθέσεις τους από νωρίς αφού με τη συμπλήρωση 45' το σκορ ήταν ήδη στο 4-1. Στο 8' ο Νιζάμης έκανε το 1-0, με τον Χαλβατζίου στο 11' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Σωτήρη Τζουμερκιώτη. Στο 18' ο Νιζάμης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς για το 3-0, με τον Παπανδρέου στο 22' να μειώνει σε 3-1. Στο 38' ο Νιζάμης ολοκλήρωσε το κρεσέντο του κάνοντας το 4-1, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Στο 55' ο Πασαλίδης είδε το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ για το 4-1, με τον Φλέγγα στο 90' να κάνει το τελικό 5-2.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης) Κραβαρίτης (75' Μακρής), Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Λοϊζίδης (61' Σόσαρι), Τζωρτζάτος, Σιδηρόπουλος (75' Τουφεξίδης), Χαλβαντζίου, Νιζάμης, Μητρόπουλος (44' Παυλάκης), Πασαλίδης, Θεοδοσίου (75' Λίτσας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΥΛΙΟΥ (Νίκος Κόκκινος): Πετσίνης, Αποστολόπουλος (77' Ζέκα), Ζέρβας Κ., Θωμόπουλος, Θεοχάρης (58' Ζαχαρόπουλος), Ζέρβας Γ. (68' Κοντός), Καραγιάννης, Θανάσιος, Παπανδρέου, Φλέγγας, Ανδρεόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35