social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποστόλου: «Όταν παίζεις σε μια σαν την Προοδευτική, στόχος είναι να πρωταγωνιστείς»

Αποστόλου: «Όταν παίζεις σε μια σαν την Προοδευτική, στόχος είναι να πρωταγωνιστείς»

Ο Αποστόλης Αποστόλου, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ο ελπιδοφόρος άσσος την Προοδευτικής, μίλησε τόσο για την περσινή χρονιά, όσο και για τις προκλήσεις που φέρνει η ερχόμενη, αναφέροντας μάλιστα πως θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πρωταγωνιστήσει και την φετινή σεζόν.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Όταν παίζεις σε μια ομάδα τόσο μεγάλη σαν την Προοδευτική, o στόχος είναι να πρωταγωνιστείς σε οποία κατηγορία και εάν αγωνίζεσαι, παίζοντας ταυτόχρονα και «όμορφο» ποδόσφαιρο. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε την περσινή σεζόν μέχρι τη διακοπή, η οποία μας άφησε μια πικρή γεύση γιατί δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο μέσα στο γήπεδο μας με τους οπαδούς μας.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Ήταν δύσκολη για όλους μας αυτή η αποχή γιατί νιώθεις ότι είσαι έξω από νερά σου. Ειλικρινά, ελπίζω να μη χρειαστεί να περάσουμε δεύτερο κύμα καραντίνας.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Στόχος μου για φέτος είναι, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση, να βελτιωθώ και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την άνοδο.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Σαφώς, πιστεύω ότι θα είναι από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων αφού έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες. Τέλος, ελπίζω να ξεπεράσουμε το θέμα με τον κορωνοϊό σαν χώρα να έχουμε όλοι υγεία και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέσα στις 4 γραμμές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35