social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δράγαζης: «Γ' Εθνική με εμβόλιμες αγωνιστικές δεν... υπάρχει»

Δράγαζης: «Γ' Εθνική με εμβόλιμες αγωνιστικές δεν... υπάρχει»

Με την εμπειρία που διαθέτει είναι δεδομένο ότι μπορεί να βοηθήσει την εκάστοτε ομάδα καθώς τα τελευταία 30 χρόνια αποτελεί διοικητικό παράγοντα αρκετών συλλόγων που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά πρωταθλήματα και στις εθνικές κατηγορίες.

Η αναφορά μας γίνεται για τον τεχνικό διευθυντή της Προοδευτικής Γρηγόρη Δράγαζη ο οποίος τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα μας για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γ εθνική κατηγορία. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι αδύνατον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από τις αρχές Φεβρουαρίου και έπειτα αφού οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν και το ενδεχόμενο εμβόλιμων αγωνιστικών δεν θα είναι και το καλύτερο για τις ομάδες. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: 

"Η εμπειρία μου λέει ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι έχουμε αργήσει. Τετάρτη Κυριακή και Κυριακή Τετάρτη αγώνες δεν μπορούν να πραγματοποιούνται ανάμεσα σε ερασιτεχνικές ομάδες. Νομίζω ότι μία ιδανική ημερομηνία για να ξεκινήσουμε θα είναι τα τέλη Ιανουαρίου αλλά με τα τωρινά δεδομένα βλέπετε ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό. Άλλωστε όταν ξεκινούσε η σεζόν το γνώριζαν όλες οι ομάδες ότι ο κίνδυνος της διακοπής ελλόχευε και μάλιστα συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες. Κατανοώ τους παράγοντες όλων των ομάδων που έβαλαν λεφτά και βλέπουν να χάνεται ο κόπος τους όμως υπάρχει μία πανδημία που δεν κάνει αστεία. Νομίζω μόνο ότι εφόσον ξεκινήσουμε στα τέλη Ιανουαρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα εφόσον βέβαια βρεθεί και λύση για τα τεστ covid τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ποιος φορέας θα τα καλύψει. Επαναλαμβάνω όμως ότι οι εμβόλιμοι αγώνες δεν θα κάνουν καλό ούτε στις ομάδες ούτε στους ποδοσφαιριστές καθώς δεν είναι ρομπότ αλλά ανθρώπινοι οργανισμοί".

Ερωτηθείς αν θεωρεί καταστροφική για τις ομάδες την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ο κύριος Δραγάζης τόνισε: "
"Καταστροφικό είναι για τους ανθρώπους των εκάστοτε ομάδων που βάζουν λεφτά και βλέπουν τα πάντα να χάνονται έχοντας παίξει μόλις δύο ή τρεις αγώνες. Όμως το είπα και παραπάνω ότι υπάρχει μία πανδημία  από πέρυσι που δεν θα επέτρεπε να γίνει φυσιολογικά το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τις δραστηριότητές. Από κει πέρα θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο του Αλμυρού Βόλου που ανέφερε ότι δεν γίνεται να πεθαίνουν συνάνθρωποί μας και εμείς να σκεφτόμαστε πότε θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο ποδόσφαιρο"


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35