social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: «Πρέπει όλοι ενωμένοι και ομόφωνα να στηρίξουμε την απόφαση της επανέναρξης»

Κηφισιά: «Πρέπει όλοι ενωμένοι και ομόφωνα να στηρίξουμε την απόφαση της επανέναρξης»

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Κηφισιά

Με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποιήση καλώς ορίζουμε την απόφαση για την επανέναρξη του αθλητισμού που σίγουρα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Η χθεσινή ανακοίνωση της Γ.Γ.Α. έφερε ένα τόνο αισιοδοξίας και μία πτυχή χαράς τόσο προς τα σωματεία όσο και προς τους ανθρώπους του αθλητισμού.
Ακούσαμε ενα πολυ ευχάριστο νέο, σε αντίθεση με τις τόσο δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η απόφαση αυτή μας δίνει επίσης μεγάλο κίνητρο, γιατί καταλαβαίνουμε πως είμαστε πολύ κοντά στην επαναφορά της κανονικότητας λόγω της ταχείας εφαρμογής των εμβολιασμών.
Η τόσο μεγάλη αποχή από την ενεργό δράση , έχει ήδη ξεπεράσει τα πραγματικά όρια υπομονής για όλους μας και πρέπει να παραδεχθούμε ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός «είναι» για αυτούς που συμμετέχουν μια διαδικασία μοναδικής λειτουργίας.
Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα πρόθυρα της εγκατάλειψης και της ψυχολογικής επιβάρυνσης.
Είναι απόλυτα σίγουρο πως ένας μήνας προετοιμασίας για επανέναρξη (γεγονός πολύ δύσκολο σίγουρα), είναι απόλυτα πιο αποδεκτός και επιβεβλημένος, από άλλους επτά μήνες απραξίας, αβεβαιότητας και αφανισμού του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας .
Τα ιδεώδη του αθλητισμού πρέπει να τοποθετούνται πάνω από μικρό σκοπιμότητες , μικροσυμφέροντα και ατομικές διευκολύνσεις.
Οι δυσκολίες επανέναρξης, είναι ακριβώς οι ίδιες για όλους που βίωσαν και βιώνουν αυτή την τόσο στενάχωρη και πρωτόγνωρη κατάσταση .
Μια δύσκολη συνέχεια είναι ασυγκρίτως καλύτερη, από μια οριστική διακοπή και τις συνέπειες της.
Κανείς δεν παραβλέπει ή δεν αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η κατάσταση.
Είμαστε υποχρεωμένοι όμως, όλοι μαζί, ανεξαρτήτως ατομικών συμφερόντων, να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για την επαναφορά μας στην κανονικότητα όσο δύσκολο και αν είναι αυτό!
Πλέον είμαστε τόσο κοντά σε αυτό που όλοι μας από την αρχή αυτής της κατάστασης ουσιαστικά επιθυμούσαμε και με μεγάλη προσμονή περιμέναμε, την επανέναρξη!
Για εμάς, η απόφαση αυτή είναι η αφετηρία και φυσικά δημιουργεί συναισθήματα έντονης χαράς και προσμονής!
Οι θέσεις μας αυτές ως σωματείο θα ήταν ακριβώς οι ίδιες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα είχαμε φέρει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος .
Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας αυτά που τόσο μας ταλαιπώρησαν και μας προβλημάτισαν αυτό το διαστημα.
Πρέπει επίσης να λάβουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μας, πως εκτός απο τις Διοικήσεις που τόσο δύσκολα καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, υπάρχουν αντίστοιχα και χιλιάδες αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι που αναμένουν την επανέναρξη και οφείλουμε αυτή τη χαρά να τους τη δώσουμε!
Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και ομόφωνα να υποστηρίξουμε και να στηρίξουμε την απόφαση αυτη .
Καλή αρχή , καλές προπονήσεις και καλή ανταμωση στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο πολυ μας έχουν λειψει !


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35