social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Επιστροφή Μπίτιλη στον Χαραυγιακό

Θέμα soccerlive: Επιστροφή Μπίτιλη στον Χαραυγιακό

Ο Χαραυγιακός όσο περνούν οι μέρες δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά έχοντας ως κύριο στόχο να πετύχει μία γρήγορη παραμονή και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα από την Ηλιούπολη ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου και να βοηθήσει τους νερατζούρι να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει σε έναν απαιτητικό όμιλο.
Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Μαργαρίτης χατζηαλέξης θα προπονείται από δω και στο εξής ο Παύλος Μπιτιλης. Ο 30χρονος επιθετικός μετά από μερικούς μήνες συνεργασίας με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, επιστρέφει στον Χαραυγιακό αφού αποδέχτηκε άμεσα την πρόταση που δέχτηκε από τη διοίκηση Φύτρου.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε μία αρκετά Καλή χρονιά στην Αγία Παρασκευή όσο αγωνίστηκε ενώ σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει την εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα που είχε από τον Παλληνιακό πριν από 3 χρόνια.
Ο χοντρός όπως είναι το προσωνύμιο του έχει ενταχθεί στις προπονήσεις του χαραυγιακού και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35