social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με πέναλτι του Σαπαλίδη στις καθυστερήσεις, η Προο 1-0 τη Μύκονο

Με πέναλτι του Σαπαλίδη στις καθυστερήσεις, η Προο 1-0 τη Μύκονο

Μετά την ισοπαλία με το Μοσχάτο, η Προοδευτική επέστρεψε στις νίκες αφού για την 6η αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Μυκόνου και έφτασε τους 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στο τρίποντο που τους διατηρεί στις πρώτες θέσεις.

Από την άλλη η Μύκονος προσπάθησε αρκετά ωστόσο δεν κατάφερε ούτε τώρα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και η κατάσταση όσον αφορά την παραμονή μοιάζει δύσκολη, αφού ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι Μυκονιάτες θα παραμείνουν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Σαπαλίδης με πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους προς τη διαιτητή Αντωνίου για την απόφαση αυτή.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

16' Σουτ του Νέρες μέσα απο περιοχή ελάχιστα άουτ από το αριστερό ''Γ'' του Παλιουρα

22'Απίστευτη ευκαιρία για Μύκονο... Μόνος ο Καλογερας σε κενό τέρμα στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ

23' Ευκαιρία για την Προοδευτική, σουτ του Γριζανιτη ελάχιστα αουτ

90' ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Ο Μπαλωμένος έκανε χέρι και η διαιτητής Αντωνίου υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

90+2' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. O Σαπαλίδης ευστοχεί και κάνει το 1-0.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης-Γιάννης Δρακωνάκης) Τσουκαλάς, Μπρολίν, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Γκόγκα (79' Κόντος), Νέρες (90+8 Ομασέρε), Σαπαλίδης, Θεοδωρίαδης, Γοϊζανίτης (31' Μακρυγιαννάκης).

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Παλιούρας, Μπαλωμένος Α., Κέμπε, Τοπάλ, Σούλτσε, Καλτσάς, Ντόγος (46' Κουγιός), Λεσάι (88' Καρατζάς), Αχείμαστος (72' Μπρούνο), Καλογερας (63' Κωνσταντινίδης), Αλεξανδρόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35