social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή του Πανναξιακού για τον αγώνα με τον Αήττητο

Η αποστολή του Πανναξιακού για τον αγώνα με τον Αήττητο

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα ταξιδέψει η αποστολή του Πανναξιακού στα Σπάτα για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Αήττητο για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Η εντός έδρας ήττα από την Προοδευτική αναγκάζει τους Ναξιώτες να αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη με την υπόθεση σωτηρία, αναζητώντας βαθμούς.

Άλλωστε η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι δυο βαθμοί και αυτό σημαίνει ότι το ματς είναι πραγματικό ντέρμπι, αφού υπάρχει και η απόσταση με την επικίνδυνη ζώνη που είναι ελάχιστη (1 βαθμό διαφορά από τον Εθνικό έχει ο Πανναξιακός και 3 ο Αήττητος). 

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι υπολογίζει στην επιστροφή του Γιάννη Κούτρο που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με την Προο. 

Αναλυτικά, η αποστολή που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα με το πλοίο της γραμμής για το λιμάνι του Πειραιά

Παπαδόπουλος, Πρεβόλης, Ανεβλαβής, Κούτρος, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης, Καφετζής, Κύρτσος, Τσουρής, Πλαστουργός, Παπασταματίου, Κοντης, Σέμε, Μαναριώτης, Μανδηλαράς, Γκούφας, Λουλάι, Ζανελάρι, Αργυρός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35