social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλαστουργός: Η θέληση και το πάθος θα κρίνουν το ματς... τελικό με τον Εθνικό Πειραιά

Πλαστουργός: Η θέληση και το πάθος θα κρίνουν το ματς... τελικό με τον Εθνικό Πειραιά

Την ερχόμενη Κυριακή νωρίς το μεσημέρι ο Πανναξιακός δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι τη φετινή σεζόν που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στην κατηγορία.

Η ομάδα από τις Κυκλάδες υποδέχεται τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο προκειμένου το συγκρότημα του Γιώργου Προμπονά να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τους κυανολευκους και να κάνει ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα για τη σωτηρία.

Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι όπου οι προσωπικότητες θα παίξουν σημαντικό ρόλο όπως και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Διονύση Πλαστουργό έναν ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι στους νεοφώτιστους. Ο ίδιος αναφερόμενος για την κρισιμότητα του αγώνα τόνισε: "Το ματς με τον Εθνικο είναι ένα ματς τελικός για εμας. Ξέρουμε την σημασία του και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη για εμας. Το ματς αυτο όπως όλα τα παιχνίδια τέτοιας σημασίας θα κριθεί στο πάθος και στην αποφασιστικότητα και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι".

Για το αν θεωρεί ο ιδιος ότι ο... κορωνοϊός που... χτύπησε την... πόρτα του Πανναξιακού επηρέασε αρνητικά την ομάδα, ο ικανότατος μέσος δήλωσε: "Δυστυχώς για εμας πέσαμε «θύματα» του ιου και νομίζω ήταν στο χειρότερο δυνατό σημείο της σεζόν. Μετά από το διάστημα αποχης ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μια επιβλητική νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας με ένα μεγάλο μπάτζετ και ψυχολογικά και αγωνιστικά βρισκόμασταν στην καλύτερη μας κατάσταση. Νομίζω ότι στο προχθεσινο αγώνα δείξαμε ότι το ξεπεράσαμε καθώς είχαμε πολύ καλή εικόνα και νομίζω ξαναβρηκαμε τον ρυθμό μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35