social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η καταγγελία του Πανναξιακού για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του διαιτητή Λάμπρου

Η καταγγελία του Πανναξιακού για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του διαιτητή Λάμπρου

Πριν καν αρχίσει ο αγώνας Πανναξιακός - Εθνικός οι άνθρωποι της ομάδας της Νάξου βλέποντας τις περίεργες και σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις του διαιτητή Λάμπρου είχαν αποφασίσει ότι δεν μπορούν αν αφήσουν έναν διαιτητή να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς με το έτσι θέλω.

 

Με το έτσι θέλω, ο διαιτητής Λάμπρου αποφάσισε να μην αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής Σέμε Κρισίλντι, δείχνοντας άγνοια για τους κανονισμούς και παραβλέποντας την ορθότητα που του σύστησαν δύο πρόεδροι ενώσεων και μέλη της ΕΠΟ, οι κ.κ. Φρέρης και Διακοφώτης.

Με ένα «άσχημο» παρελθόν από τον αγώνα Αστέρας Βλαχιώτη - Καλλιθέα, οι πράξεις του κ. Λάμπρου δεν θα μπορούσαν να μη καταγγελθούν από τον Πανναξιακό, που εκτός της ένστασης για το κύρος του αγώνα, απέστειλε και έγγραφη καταγγελία με πολλαπλούς παραλήπτες, μεταξύ αυτών και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Το δελτίο τύπου:

Δυστυχώς χθες γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που οδηγεί το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας που είχε οριστεί ως άρχων της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Εθνικού Πειραιά κάλεσε περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γραφείο του τον εκπρόσωπο της ομάδας για να τον ενημερώσει ότι το δελτίο ενός αλλοδαπού αθλητή μας είχε λήξει.
Αμέσως ενημερώσαμε τον διαιτητή κ. Λάμπρου δείχνοντας του το ΦΕΚ της κυβέρνησης καθώς και τα e-mail της ΕΠΟ που ξεκαθάριζαν ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας όλες οι άδειες παραμονής που λήγουν παρατείνονται αυτόματα μέχρι τις 31/12 του 2021 και αυτόματα παίρνουν παράταση και όλα τα επίσημα έγγραφα που συνοδεύονται από αυτήν.
Ο εκπρόσωπος του Εθνικού δήλωσε ότι αν αγωνιστεί ο αθλητής με την λήξη του αγώνα θα καταθέσει ένσταση. Ο εκπρόσωπος του σωματείου μας ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό και ας γίνει η ένσταση στο τέλος του αγώνα καθώς ήμασταν καλυμμένοι από τα έγγραφα μιας κ ο εν λόγω αθλητής έχει αγωνιστεί και σε άλλα παιχνίδια κατά τον ίδιο τρόπο και παραπεμψαμε τον διαιτητή να ενημερωθεί από τους συναδέλφους του.
Ο κ. Λάμπρου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και δεν θέλει να γίνει ένσταση στο τέλος του αγώνα γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο η διαιτητική τριάδα θα έχανε το αεροπλάνο της επιστροφής.
Τότε για να λυθούν οι υποψίες του κ. Λάμπρου επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Φρερη Ειρηναίο ο οποίος αποτελεί και μέλος της επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι εξαιτίας της πανδημίας και εξαιτίας της αναστολής της λειτουργίας της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ το δελτίο είναι νόμιμο και ο αθλητής μπορεί να αγωνιστεί μιας κ η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είχε την διαβεβαίωση από την επιτροπή έκδοσης δελτίων της ΕΠΟ.
Ο διαιτητής αρχικά πείστηκε και στη συνέχεια ξανακαλεσε τον εκπρόσωπο του Πανναξιακού και είπε ότι ο αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Τότε επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ κ. Παναγιώτη Διακοφωτη ο οποίος σαν πρόεδρος της επιτροπής ιδιότητας ποδοσφαιριστών διαβεβαίωσε τον διαιτητή ότι ο αθλητής μπορεί να αγωνιστεί κανονικά και τα νόμιμα έγγραφα είναι αυτά που διέθετε η ομάδα μας.
Οι διαιτητές το έληξαν εκεί το θέμα και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζεσταμα.
Έπειτα μόλις τελείωσαν το ζεσταμα τους πριν τον αγώνα μπαίνοντας προς τα γραφεία των διαιτητών ξανά ζήτησαν τον εκπρόσωπο του σωματείου μας.
Ο κ. Λάμπρου είπε ότι για να είναι καλλυμενος ζήτησε ένα e-mail από την ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ όπου ανήκουμε σύμφωνα με το οποίο θα έλεγε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.
Αυτό και έγινε και η ένωσή μας ανταποκρίθηκε πλήρως και καταθέσαμε το e-mail στον κ. Λάμπρου.
Τότε πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. Λάμπρου κάλεσε τους αρχηγούς των ομάδων και τους είπε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αγωνιστεί και θα έπρεπε να τον αφαιρέσει η ομάδα μας από το φύλλο αγώνα αλλιώς δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι με υπαιτιότητα δικιά μας.
Ο εκπρόσωπος του σωματείου μας για άλλη μια φορά ρώτησε τον κ. Λάμπρου ποιο είναι το πρόβλημα και εκείνος αποκρίθηκε ότι το e-mail θέλει να έχει σφραγίδες και υπογραφές από την ένωση και δεν του έφτανε ότι ήρθε το e-mail από το επίσημο λογαριασμό της Ένωσης.
Τότε ζητήσαμε από τον διαιτητή να περιμένει να μας στείλει η Ένωσή εκ νέου e-mail υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο της Ένωσης. Ο διαιτητής ήταν κατηγορηματικός και έλεγε ότι δεν γίνεται να περιμένει άλλο και ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας.
Εμείς δεν δεχόμασταν να ξεκινήσει το παιχνίδι αφού είχαμε προσκομίσει όλα τα έγγραφα που ζήτησε και ήταν θέμα μερικών λεπτών να έρθει και το τελευταίο νέο χαρτί που ζήτησε ο διαιτητής.
Ο διαιτητής ανακοίνωσε στους αρχηγούς ότι είτε αφαιρείται το δελτίο είτε κλείνει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του σωματείου μας.
Ο αρχηγός της ομάδας μας υπό την απειλή του διαιτητή περί μηδενισμού υπέγραψε το φύλλο αγώνα.
Ένα λεπτό πριν βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ήρθε και το τελευταίο χαρτί που ζήτησε ο διαιτητής και αφού ο πρόεδρος της ομάδας του το έδειξε αυτός παρανόμως αρνήθηκε να συμπεριλάβει τον αθλητή στο φύλλο αγώνα λέγοντας ότι τώρα το έγραψε και ότι πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο.
Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε σε όλον τον φίλαθλο κόσμο ότι ο κ. Λάμπρου είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων Αστέρα Βλαχιώτη και Καλλιθέα όπου έχει κατατεθεί ένσταση για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε αθλητής που δεν ήταν γραμμένος στο φύλο αγώνα.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο κ. Λάμπρου είναι ανίδεος των κανονισμών ενώ εγείρει και έντονες αμφιβολίες η εμμονικη συμπεριφορά του να μην αγωνιστεί ο συγκεκριμένος βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα και δεδομένου ότι του προσκομισαμε έγκαιρα όλα τα έξτρα δικαιολογητικά που ζήτησε.
Η ύποπτη συμπεριφορά του κ. Λάμπρου αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση των κανονισμών και συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς στέρησε από το σωματείο μας το δικαίωμα να αγωνιστεί ένας αθλητής με τρόπο παράνομο.
Για τον λόγο αυτό σήμερα καταθέσαμε ένσταση κατά του αγώνα ζητώντας την επανάληψη του παιχνιδιού ενώ καταθέσαμε και επιστολή καταγγελία προς την ΕΠΟ και ειδικότερα προς τους κ. Ζαγοράκη, κ. Κλαντεμπεργκ και κ. Καλύβα στην οποία τους ενημερώνουμε για τα πεπραγμένα του κ. Λάμπρου και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του.
Τέτοιοι διαιτητές με τέτοιες συμπεριφορές είναι επικίνδυνοι για το άθλημα και πρέπει να διαγράφονται και να αποβάλλονται από αυτό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35