social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλώρη για την SL2 ο Πανιώνιος, 2-1 στη Ζάκυνθο!

Πλώρη για την SL2 ο Πανιώνιος, 2-1 στη Ζάκυνθο!

Ο Πανιώνιος αξιοποίησε το δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε δυο τέρματα και έφυγε από την Ζάκυνθο με το πολύτιμο 2-1, βάζοντας πλώρη για την SL2! Έπειτα από τρεις αγωνιστικές ο «Ιστορικός» έχει 6 βαθμούς, ενώ σε δυο παιχνίδια οι νησιώτες έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές με το ίδιο σκορ μάλιστα (2-0 από την Κηφισιά).


Ο αγώνας είχε εντάσεις, κυρίως από πλευράς των γηπεδούχων, οι οποίοι είδαν τους φιλάθλους τους να αποχωρούν στο 54’ προκαλώντας μια δεκάλεπτη διακοπή. Επίσης, υπήρχαν δυνατά μαρκαρίσματα (αποχώρησε τραυματίας ο Πίσπας στο 73’), ενώ η ομάδα του Νίκου Μαρίνου είδε τους Κακολύρη (τράβηγμα στον Γροντή και δεύτερη κίτρινη στο 65’) και Σούρμπη (διαμαρτυρία και δεύτερη κίτρινη στο 100’) να αποβάλλονται από τον διαιτητή.

Το σκορ άνοιξε ο Πίσπας στο 52’ με σουτ «κεραυνό» και στο 75’ ο Νίνο πήρε το ριμπάουντ από κεφαλιά του Μούντριχα στο δοκάρι και διαμόρφωσε το 2-0. Δοκάρι για τον Γροντή στο 50’.

Στο 88’ ο Στουρνάρας έκανε σπουδαία διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Κάμερον, όμως στο 90+7’ ο Καψάσκης μείωσε στο τελικό 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατόπης Ελ. (Σάμου), Καραλής Ι. (Ηλείας) - Τσιλίκας Ν. (Αιτ/νίας), Αθανασίου Χ. (Άρτας, 4ος)

Ζάκυνθος (Νίκος Μαρίνος): Πατσογιώργος, Κολεύρης, Ντάσης, Σούρμπης, Τραγούδας, Κοναγκάγια, Κακολύρης, Παναγιώτοπουλος, Καρδάρης (60’ Κονδύλης), Κάμερον, Καψάσκης.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (83’ Δρίτσας), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας (73’ λ.τρ. Μίχος), Λιούμης (65’ Σταμάτης), Γροντής (83’ Ζάχι), Μούντριχας.


Σχετικά άρθρα

Έμεινε και ο Κότζα στον ΑΟ Πυλίου

Οι δηλώσεις μετα το ματς του ΑΟΑΝ με τον Ατρόμητο Πειραιά [vid]

Πάπιος: Να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Αστέρα στην Γ' Εθνική

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35