social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ανασκόπηση του Αήττητου Σπατων

Η ανασκόπηση του Αήττητου Σπατων

Το 2019 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και την ομάδα να είναι στην FOOTBALL LEAGUE για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως δεν είχε αίσιο τέλος αφού δεν κατάφερε μέσα στον καθορισμένο χρόνο να καλύψει το ΜΚ και έτσι γνώρισε την αποβολή από το πρωτάθλημα.


Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δύσκολη γιατί η ομάδα έπρεπε να βρει την δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να ξεκινήσει με νέες βάσεις και αυτό ήταν δύσκολο.
Συνέλευση στην συνέλευση και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα πάει για το τοπικό βρέθηκαν τα μέλη για να γίνει το ΔΣ και να ξεκινήσει νέος αγώνας για να σταθεί στα πόδια ή ομάδα και τα κατάφεραν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα μέλη που είναι τώρα αλλά και σε αυτά που ξεκίνησαν μαζί τους και το καλύτερο; βρήκαν και έναν άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και με την συμπαράσταση του άρχισε η ομάδα να βάζεις τις βάσεις.
Ναι πολλά τα προβλήματα και οι αντίξοες συνθήκες στο ξεκίνημα , παίκτες, υλικό, γήπεδα και όλα αυτά ήθελαν χρόνο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η προετοιμασία.
Δύσκολο το έργο του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη και του Τάκη Χριστόπουλου όμως σιγά σιγά όλοι μαζί Ενωμένοι τα κατάφεραν, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και έφεραν στο ξεκίνημα καλά αποτελέσματα που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του 1ου γύρου και την ομάδα μέσα στους αρχικούς στόχους (πρώτα η παραμονή και μετά ένα καλό πλασάρισμα).

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα αυτά :
Αήττητος - Μαρκό 1-1, Θύελλα - Αήττητος 1-2, Αήττητος - Κόρινθος 1-1, Ρόδος - Αήττητος 2-0, Αήττητος - Παναρκαδικός 0-2, Κιθαιρών - Αήττητος 1-2, Παλληνιακός - Αήττητος 1-1, Αήττητος - Αεκ 1-0, ΑΟ Υπάτου - Αήττητος 5-0, Αιολικός - Αήττητος 1-1, Αήττητος - Αρτάκη 2-0, Αήττητος - Αχαρναϊκός 1-0.

Βλέπουμε ότι φέραμε στο 1ο γύρο, 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες και τον ΑΗΤΤΗΤΟ στην 4η θέση με 19 βαθμούς, καθόλου άσχημη συγκομιδή καθώς στην μέση είχαμε την αλλαγή προπονητή (παραίτηση του κου Μάρκου Στεφανίδη για προσωπικούς λόγους αλλά άφησε το στίγμα στην ομάδα βάζοντας τις βάσεις), με τον Βαγγέλη Τσιώλη να κάνει το ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική και μέχρι στιγμής να έχει θετικό έργο και να δίνει στους παίκτες το δικό του στοιχείο και φιλοσοφία.

Με λίγα λόγια η χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων αλλά να κλείνει με θετικό πρόσημο.
Γίνονται προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας μας με παίκτες που είναι έτοιμοι και με καλά στοιχεία (μέχρι στιγμής Τσέπας, Πλαβούκος, Ταμπάκης) να καλύψουν το κενό από τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα για διάφορους λόγους (θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όμως όπως και να αλλάξει το σχήμα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν αλλάζει, παραμονή και ένα καλό πλασάρισμα.
Μπορεί το ρόστερ να είναι μετρημένο αλλά είναι ικανό να φέρει σε πέρας τους στόχους της ομάδας μας και ΝΑΙ έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που μένουν στην ομάδα μας και ξέρουμε ότι σε κάθε αγώνα θα τα δίνουν όλα για την Νίκη, στηρίζουμε προπονητές και Διοίκηση.
Από την άλλη όπως μας έχει πει ο προπονητής κος Βαγγέλης Τσιώλης, θέλει εκτός από τα αποτελέσματα τα θετικά να μπει και το θέαμα που θα ζεστάνει και περισσότερο τον κόσμο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ.

Έτσι λοιπόν μέσες άκρες έχουν τα πράγματα μέσα στο 2019.

Ευχή όλων να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε με την ομάδα μέσα στους στόχους και έχοντας βάλει γερές βάσεις για την επόμενη χρονιά που σίγουρα θα είναι άλλοι οι στόχοι.

Ακαδημίες :

Πλήθος νεαρών στις Ακαδημίες μας με έμπειρους προπονητές να ασχολούνται μαζί τους αλλά δεν έχουμε γήπεδα και πιστεύουμε να βοηθήσουν οι αρμόδιοι γιαυτό το θέμα και από πλευράς συζητήσεων είμαστε σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να τρέξει λίγο πιο πολύ.
Με καλή θέληση και συνεργασία όλα μπορούν να γίνουν και το ευχόμαστε.

Καλή Αθλητική Χρονιά, καλά αποτελέσματα, Υγεία πάνω απ όλα για όλους, αισιοδοξία και υπομονή γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουν όλοι τον χρόνο τους.
Ακόμα μία ευχή :
ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΉΠΕΔΑ για να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα φιλάθλους.

Κ. Α. ΒΑΜΒΆΚΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35