social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Σπουδαία κίνηση με Κραβαρίτη ο Φωστήρας

Θέμα soccerlive Ι Σπουδαία κίνηση με Κραβαρίτη ο Φωστήρας

Έναν σπουδαίο τερματοφύλακα ενέταξε στο δυναμικό του ο Φωστήρας


Η δημοφιλής ομάδα του Ταύρου με άκρα μυστικότητα έχει προσεγγίσει τον πολύπειρο τερματοφύλακα Πέτρο Κραβαρίτη.

Ο 34χρονος πορτιέρο του οποίου οι παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες είναι αρκετές τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο Διονύση Πανταζή και πριν από λίγο επισημοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών..

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι του Φωστήρα δείχνουν τις προθέσεις τους επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι και τη νέα χρονιά θα βάλουν πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη παρά τις οικονομικές δυσκολίες προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παρουσιαστεί αξιοπρεπής και όπως επιτάσσει η ιστορία τους.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Διονύσης Πανταζής, η οικογένεια Αξιώτη και οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα αποδεικνύουν ότι η ομάδα μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τον Κραβαρίτη η ποιότητα του κάτω από την εστία είναι αδιαμφισβήτητη και είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο των κιτρινόμαυρων.

Η λέξη σιγουριά, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είναι τρία στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν το συγκεκριμένο πορτιέρο.

Ο Κραβαρίτης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στον οποίο έφτασε να γίνει επαγγελματίας. Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία σε Θρασύβουλο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, FC Σέρρες, Σπάρτη και Απόλλωνα Λάρισας, καθώς επίσης και στη Γ’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα της Σπάρτης (πρωτάθλημα και άνοδο σε Football Leage) , της Ρόδου, του Οδυσσέα Κορδελιού, της Ερμιονίδας (πρωτάθλημα και άνοδο σε Football Leage) Πελλάνα Καστορείου, με το Μοσχάτο να αποτελεί την τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε.

 

** Στη φωτογραφία αριστερά φαίνεται ο Σταύρος Κρεμαστιώτης (ατζέντης του ποδοσφαιριστή) και δεξιά ο Πέτρος Κραββαρίτης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35