social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι «Τσεκάρει» Βραζιλιάνο που θα προκαλέσει αίσθηση

Θέμα soccerlive Ι «Τσεκάρει» Βραζιλιάνο που θα προκαλέσει αίσθηση

Καλές οι μεταγραφές από την εγχώρια αγορά, όμως, ο Εθνικός Πειραιά θα πρέπει να κάνει την μεγάλη κίνηση που θα χαρακτηριστεί ως υπέρβαση για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του και να δείξει έμπρακτα ότι θέτει στόχο το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική.

Η διοίκηση του Δημήτρη Κουλούρη δείχνει να έχει επίγνωση της κατάστασης έχοντας απλώσει τα δίχτυα της στην αγορά της Ευρώπης αλλά και της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να κάνει την αυτοψία που πρέπει για να δει εάν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι ατζέντης έχει προτείνει Βραζιλιάνο επιθετικό με εξαιρετικά στοιχεία ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ εκτός Λατινικής Αμερικής για να δοκιμάσει την τύχη του.

Παρ' όλα αυτά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η μεταγραφή θα χαρακτηριστεί κάλλιστα ως "αεροδρομίου" και θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας. 

Η πλευρά της διοίκησης διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, επιβεβαιώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο κ. Κουλούρης που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, που εκτιμάται ότι έχει πολύ καλά στοιχεία και θα βοηθήσει την ομάδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35