social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Αποχωρεί ο Σκούρας – Η δήλωσή του

Πανιώνιος: Αποχωρεί ο Σκούρας – Η δήλωσή του

Την αποχώρηση του από τα κοινά του Πανιωνίου γνωστοποίησε ο Κυριάκος Σκούρας, μιλώντας στα panionianea.



Ο κ. Σκούρας, ο οποίος φέτος έδωσε μεγάλη μάχη για την ένταξη του συλλόγου στον ευεργετικό νόμο για τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί τα περασμένα χρόνια, αποχωρεί διοικητικά από τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, όμως -όπως δήλωσε και ο ίδιος- πάντα θα βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.


“Μπήκαμε μπροστά φέτος στον Πανιώνιο για να καταφέρουμε να κάνουμε την ομάδα βιώσιμη, να συνεχίσει να υπάρχει ο Πανιώνιος και τα καταφέραμε. Αυτός ο μεγάλος μας στόχος επετεύχθη. Πλέον, δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Πανιώνιο.



Η απόφαση μου αυτή ήταν δεδομένη από την αρχή, είχα πει πως για φέτος θα μπούμε μπροστά για τον Πανιώνιο, ώστε να δώσουμε πνοή στον σύλλογο και να βρεθεί μία λύση με τα χρέη για το αύριο του συλλόγου. Δεν το ανακοίνωσα μέσα στην σεζόν για να μην αποπροσανατολίσω την ομάδα από τον στόχο της”.

Εν συνεχεία, ο κ. Σκούρας τόνισε:

“Εννοείται πως θα είμαι πάντα δίπλα στον Πανιώνιο, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια. Όποτε χρειαστεί θα είμαι εκεί για να βοηθήσω όπως μπορώ, όμως δεν μπορώ να είμαι ως μπροστάρης. Υπήρξε πραγματικά πολύ μεγάλο άγχος και καθημερινός αγώνας για να καταφέρουμε να υπάρχει Πανιώνιο και να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ομάδα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πλέον εγώ και ο γιος μου θα αφοσιωθούμε στις επιχειρήσεις μας, καθώς όπως είπα και παραπάνω ο χρόνος μας έιναι πραγματικά πολύ περιορισμένος”.

Τέλος, ο κ. Σκούρας δεν παρέλειψε να εκφράσει τις προσωπικές του ευχαριστίες για την σεζόν που ολοκληρώθηκε:

“Θέλω να ευχαριστώ τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας για την ψυχή που έβγαλα όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό τιμ, τους χροηγούς μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν πολύ και όλους τους συνεργάτες μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Πάνθηρες για την μεγάλη υποστήριξη και για τα καλά λόγια που είπαν στην πρόσφατη ανακοίνωση τους”.

Πηγή: panionianea


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35