social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε τον... killer Ταμπάκη ο Φωστήρας

Κράτησε τον... killer Ταμπάκη ο Φωστήρας

Στο κύμα ανανεώσεων του Φωστήρα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής που από τη στιγμή που πάτησε... το πόδι του στον Ταύρο φρόντισε να δείξει τις ικανότητες του.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο επιθετικό, Βασίλη Ταμπάκη, που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε να παραμείνει στο σύλλογο.

Ο... killer των 'κιτρινόμαυρων' θα συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην γραμμή κρούσης με το Νίκο Μπερνιδάκη, κάτι που επιβεβαίωσαν και πέρυσι στα ματς που αγωνίστηκαν μαζί.

Άλλωστε, ο σπουδαίος επιθετικός έχει αποδείξει ότι οι ικανότητες του είναι για ανώτερη κατηγορία. Κράτημα μπάλας, ευχέρεια στο σκοράρισμα, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και πολλά άλλα στοιχεία είναι τα πλεονεκτήματα του Ταμπάκη που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει το Φωστήρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στη συζήτηση που έγινε με τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Πανταζή διαπιστώθηκε ταύτιση φιλοσοφίας και έτσι η συμφωνία επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Φωστήρας θα στηρίξει πολλά στην παρουσία του έμπειρου κυνηγού καθώς πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του και στην εμπειρία του.

Από την πλευρά του ο Ταμπάκης δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση του πρωταθλητισμού αφού μια ομάδα με τη δυναμική και την ιστορία του Φονέα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα άλλο εκτός από την πρώτη θέση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35