social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Αήττητο

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Αήττητο

Με τον Γιώργο Κόλλια να αποκρούει δύο εκτελέσεις πέναλτι στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας, ο Γιούχτας επικράτησε του Αήττητου Σπάτων και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση, 4-2 στα πέναλτι οι Αρχανιώτες.

Στο πρώτο μέρος, ο Γιούχτας μπήκε δυναμικά, απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Δωματά με κεφαλιά, όμως ο Διάσσινος μπλόκαρε εύκολα και πριν από τη συμπλήρωση πέντε λεπτών παιχνιδιού, κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Δωματά και πάλι, αυτήν την φορά όμως το σουτ του «νίκησε» τον τερματοφύλακα της ομάδας του Αήττητου.

Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ασλάνι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κόλλια, ενώ στο 15’ ο Φραγκουλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, απείλησε την εστία του Αήττητου, αλλά ο τερματοφύλακας σε ετοιμότητα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τελευταία φάση για τον Γιούχατ στο πρώτο μέρος, καταγράφηκε στο 24’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Πλουσής με αδύναμο σουτ, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Διάσσινο που μπλόκαρε εύκολα και στο 33’ ο Αήττητος Σπάτων, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Πρέντι από κοντά με πλασέ.

Στην επανάληψη, ο Γιούχτας δεν απειλήθηκε καθόλου, αλλά και εκείνος με εξαίρεση μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 53’ με τον Κατσικοκέρη εξ επαφής να μην σημαδεύει σωστά και να στέλνει τη μπάλα πάνω στον εξουδετερωμένο τερματοφύλακα, δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ και στο 61’ ο Δωματάς αστόχησε από αρκετά πλάγια θέση, έχοντας προηγουμένως επωφεληθεί ένα λάθος του τερματοφύλακα, όμως άνοιξε αρκετά πλάγια τη μπάλα με συνέπεια να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.

Στην παράταση, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος της, συνεχίστηκε το παιχνίδι του δευτέρου 45λέπτου, με τον Γιούχτα να έχει κάποιες προσπάθειες κυρίως με σουτ, αλλά ουσιαστικά χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες, με εξαίρεση όμως την φάση στο 110’ με τον Κατσικοκέρη να σημαδεύει το δοκάρι.

Στην διαδικασία των πέναλτι, εύστοχοι για τον Γιούχτα ήταν οι Δωματάς, Φραγκουλάκης, Πλουσής και Γελαδάρης κατά σειρά, ενώ ο Κόλλιας απέκρουσε τα πέναλτι των Μιχαηλίδη-Λαμπίδη, ενώ ευστόχησαν οι Πράπας-Κατσέρης.

το φιλμ του αγώνα στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Γιούχτας : Κόλλιας, Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Τζανής (108′ Λογοθέτης), Ραπτάκης, Κοντογιάννης (51′ Ψαρράς), Δωματάς, Φραγκουλάκης, Μέμμος (77′ Σφυρογιαννάκης), Πλουσής

Αήττητος Σπάτων : Διάσσινος, Στυλιανόπουλος (77′ Χοτζάι), Ασλάνι, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος, Μακροστέργιος (55′ Πράπας), Γκρόσιος (65′ Ιωαννίδης), Κατσέρης, Παπανικολάου, Πρέντι (77′ Λαμπρίδης Δ.)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35