social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κόρινθος 2006: Ανασύνταξη μέχρι τέλους

Κόρινθος 2006: Ανασύνταξη μέχρι τέλους

Από την Κόρινθο 06' λάβαμε το εξής δελτίο τύπου

 είναι αυτό που αποφασίστηκε κατά την ανοιχτή συζήτηση της περασμένης Παρασκευής στην Κόρινθο, με θέμα την πορεία της ομάδας αλλά και το μέλλον του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, μετά το κάλεσμα του Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 προς όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το Ποδόσφαιρο, με συντονιστή τον Πρόεδρο της ομάδας Δ. Μπινιάρη.

Η ομάδα που γνωρίζει όσο καμία άλλη να μάχεται με διάρκεια για να ξεπεράσει εμπόδια και απρόβλεπτα περιστατικά, θα ανασυνταχθεί και θα αντεπιτεθεί με όλες της τις δυνάμεις.

Ο μόνος εκπρόσωπος της πόλης και του Νομού σε Εθνική κατηγορία, δεν εγκαταλείπει τον αρχικό στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική και εντείνει στο έπακρο τις προσπάθειες για την επίτευξη του.

Η ομάδα που περήφανα εκφράζει το αγνό και υγιές ποδόσφαιρο και απευθύνεται σε φιλάθλους που το αγαπούν και το επικροτούν.

Που εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα για τη δημιουργία αθλητών από μικρή ηλικία με σχολή εκμάθησης Ποδοσφαίρου μέσω της Ακαδημία της.

Που έχει έδρα της ένα πανέμορφο Στάδιο που με λίγες μόλις επεμβάσεις, έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει ένα ποδοσφαιρικό στολίδι για το πανελλήνιο.

Η ομάδα που κυνηγήθηκε και αδικήθηκε επί σειρά ετών με κωμικοτραγικά συμβάντα που έκαναν το γύρο της επικράτειας και εξέθεσαν τον τόπο μας, δε σκοπεύει να κοιτάξει αλλά ούτε και να γυρίσει πίσω.

Στους Κορίνθιους που έχουν συνηθίσει μία ομάδα σε εθνική κατηγορία και τη νοσταλγούν, υπάρχει ακόμα ζωντανός ο παλμός από φιλάθλους που την αναζητούν.

Την αξίζουν.

Την έχουν βρει.

Ο Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 έχει αποδείξει πως είναι ο σύλλογος που μπορεί να υποστηρίξει το εγχείρημα. Οι στόχοι, ο προγραμματισμός και η στρατηγική ορίστηκαν, χτίζοντας αρχικό πλάνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά με τη δυνατότητα προέκτασης αυτού.

Τα στελέχη της ομάδας εργάζονται σκληρά τις τελευταίες 10 ημέρες με αντίπαλο το χρόνο, ώστε να αντικαταστήσουν και να επαναπροσδιορίσουν τόσο το αγωνιστικό πλάνο, όσο και τις εξωαγωνιστικές εφαρμογές, και να μεταδοθεί επιτυχώς η προσπάθεια της αλλαγής αυτής δίδοντας νέα αύρα και πνοή.

Σε αυτή την αλλαγή και τη νέα πορεία που χαράσσουμε τούτη τη στιγμή, σας έχουμε ανάγκη να είστε όλοι δίπλα μας. Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε την αρωγή σας και με την έμπρακτη βοήθειά σας σε όλους τους τομείς, να μας ενθαρρύνετε για την προσπάθειά μας.

Κατά την ανοιχτή συζήτηση της Παρασκευής υπογράφηκε και εστάλη ψήφισμα το οποίο καλεί Αυτοδιοίκηση και επαγγελματικούς φορείς να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, ενώ σύντομα θα παρουσιαστούν μέθοδοι στήριξης προς την ομάδα και για επιχειρήσεις ή ιδιώτες με ελκυστικά ανταποδοτικά προγράμματα και παροχές.

Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και παλεύουμε για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στη Βοιωτία.

Εκ της Διοικήσεως


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35