social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αιολικός το ντέρμπι 1-0 τον Πανελευσινιακό

Ο Αιολικός το ντέρμπι 1-0 τον Πανελευσινιακό

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός απέναντι στον Πανελευσινιακό, με σκορ 1-0, στο ντέρμπι της 3ης Αγωνιστικής για τον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης επέστρεψε έτσι στια νίκες, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, μετά το απροσδόκητο στραβοπάτημα κόντρα στον ΑΟ Καραβά στο Γήπεδο Περάματος την προηγούμενη εβδομάδα.

πηγή: sportlesvosgr.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των κυανόλευκων ήταν ο Οδυσσέας Νικολάου, που πέτυχε το γκολ της νίκης με σουτ στο 58ο λεπτό, κάνοντας συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση και ανασταλτικά. 

Ο Αιολικός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας την μπάλα στην κατοχή του και δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Πανελευσινιακού, ενώ από τη στιγμή που προηγήθηκε, προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους και βγαίνοντας στην κόντρα. Στην καλύτερή του φάση ο Πανελευσινιακός, ο Αντωνακόπουλος νικήθηκε από τον Βρονταρά σε τετ α τετ!

To 1-0 έμεινε ως το τέλος και έτσι ο Αιολικός πήρε το ντέρμπι και μαζί τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαπματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Πάτας, Νικολάου, Γιουκαρής, Πινιέιρο (84' Πρωτούλης), Αποστολόπουλος (74' Κούβελιτς), Μουζακίτης (84' Παπιομίτογλου), Εμπουμπά (71' Λαμπράκης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μ. Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Συριόπουλος, Μουσκάι, Μαρής (84' Ξενοπανάγος), Αντωνακόπουλος, Μπούση (82' Σεκούμπα), Βεζυρτζόγλου, Ερέρα, Λαζαρίδης (71' Μακρίδης), Ανδριόπουλος, Λάμπρου (71' Λώλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35