social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάσης: Υποχρεωμένοι να παίζουμε πάντα για τη νίκη

Τάσης: Υποχρεωμένοι να παίζουμε πάντα για τη νίκη

Με το «διπλό» στη Ραφήνα επί της Θύελλας (0-1) φαίνεται πως άνοιξε η... όρεξη στο Κερατσίνι, στις τάξεις του οποίου εξελίσσεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (14/11) με τον πρωτοπόρο ΑΟ Πυλίου Κω.

Ο Χρήστος Τάσης οδήγησε τους «ροσονέρι» σε νίκη στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας στο Soccerlive την επιθυμία του να δοθεί η ανάλογη συνέχεια στο προσεχές παιχνίδι. «Βλέπουμε και αυτό το ματς όπως όλα τα άλλα. Ο στόχος του Κερατσινίου είναι πάντα η νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος και της έδρας. Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να παίζει πάντα για τη νίκη. Θα κάνουμε και την Κυριακή τα πάντα για να την πετύχουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλος έχει καλή παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, πρωταγωνιστεί, όμως αυτό δεν μας λέει τίποτα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι στο τέλος οι κόποι μας θα ανταμειφθούν».

Αναφορικά με την επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, ο Χρ. Τάσης τόνισε: «Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε αρκετά καλά τακτικά, κάναμε μία καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος, η ομάδα δημιούργησε πέντε με εξι καλές ευκαιρίες, όμως ήμασταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Τέλος καλό, όλα καλά! Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και τη νίκη. Πάμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35