social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αίαντα Σαλαμίνας και Αιολικός (1-1)

Μοιρασιά για Αίαντα Σαλαμίνας και Αιολικός (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο.

Στο γήπεδο Αμπελακίων ο Αίας Σαλαμίνας έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αιολικό, αποτέλεσμα που μάλλον δεν ικανοποιεί κάποια από τις δύο ομάδες, βάσει εξέλιξης του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 19ο λεπτό χάρη σε υπέροχη ενέργεια και πλασέ του Εμπουμπά (0-1). Ο Αιολικός έδειχνε να ελέγχει το ματς, όμως η αψυχολόγητη κίνηση του Γιουκαρή να εκτοξεύσει βρισιά προς την εξέδρα και η συνεπαγόμενη αποβολή του στο 41ο λεπτό με απευθείας κόκκινη, άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Με την επιστροφή από την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι απείλησαν με δοκάρι σε πλασέ του Βύρη, για να φτάσουν στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Μεζίνι (φωτο) μετά από σέντρα του Τζαφέρι. Στο τελευταίο ημίωρο ο Αίας πίεσε με παίκτη παραπάνω την αντίπαλη εστία χωρίς να καταφέρνει να πετύχει το γκολ της νίκης. Ωστόσο, στη Σαλαμίνα υπάρχουν παράπονα από τον διαιτητή Αλιάγα για μία φάση που καταγράφηκε περίπου είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, όταν ο Ζότο μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Κουρούπη, με τον ρέφερι της συνάντησης να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Αλιάγας, Τσαγανού-Μανούρας (Δυτικής Αττικής)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας): Μανωλικίδης, Τζαφέρι, Λιάτος (46' Ζότο), Μεγαλοοικονόμου (68' λ. τρ. Νόνης), Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Λέκκας, Κατίδης (73' λ. τρ. Θεοχάρης), Μπέκος, Σαρρηγιάννης (56' Μεζίνι), Βύρης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης (63' Λαμπράκης), Γιουκαρής, Αποστολόπουλος, Παπιομίτογλου (63' Πινιέιρο), Κούβελιτς (46' Κρητικός), Εμπουμπά (93' Πρωτούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35