social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ο Αίας επιθυμεί το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με ίσους όρους»

«Ο Αίας επιθυμεί το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με ίσους όρους»

Τη δυσαρέσκειά τους για τις διαιτησίες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο θέλησαν να εκφράσουν με επίσημο τρόπο οι άνθρωποι του Αίαντα Σαλαμίνας.

Με αφορμή μία φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι στο προχθεσινό (30/11) ματς με τον Αιολικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου σημειώνουν ότι για λόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν βλέπουν αλλαγή στην αντιμετώπιση που έχει φέτος η ομάδα τους από τη διαιτησία, προσθέτοντας πως επιθυμούν «το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με ίσους όρους». Στο βίντεο με την επίμαχη φάση που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο Ζότο μπαίνει στην περιοχή από πλάγια, δέχεται μαρκάρισμα με το σώμα από τον Κουρούπη και πέφτει στο έδαφος, με τον Αλιάγα να παρακολουθεί τη φάση και να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Η ανακοίνωση του Αίαντα αναφέρει: «Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας έδειξε την περσινή χρονιά συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας την αμέριστη εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Διαιτησία. Φέτος, δυστυχώς, για λόγους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, βλέπουμε μια αλλαγή στους πρώτους αγώνες σε ό,τι αφορά τη διαιτησία που έχει ο Αίας Σαλαμίνας.

Ο Αίας Σαλαμίνας διαμαρτύρεται έντονα γιατί αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος έχει αδικηθεί, εξοργίζοντας την Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία, τους Παίκτες και φυσικά τον Φίλαθλο Κόσμο μας. Ο Αίας επιθυμεί το Πρωτάθλημα να διεξαχθεί με ίσους όρους, μέσα στο Γήπεδο, με Διαιτησία που θα δέχεται τα συγχαρητήρια από το Φίλαθλο κόσμο, αλλά και από τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε την φάση που η Ομάδα μας διαμαρτύρεται έντονα, για τον μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών από τον Διαιτητή, στον προχθεσινό αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αιολικό Μυτιλήνης».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35