social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύβας: Κύριοι της διαιτησίας, εκτεθείτε κι άλλο...

Καλύβας: Κύριοι της διαιτησίας, εκτεθείτε κι άλλο...

Η συζήτηση με τον Θεόφιλο Καλύβα την επομένη του πειραϊκού ντέρμπι στον 6ο όμιλο δεν περιορίστηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλύοντας τους κύριους παράγοντες που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με την Προοδευτική (1-1), ο τεχνικός του Εθνικού μίλησε στο soccerlive για τα προβλήματα που είχε η ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και για τις καθοριστικές, όπως σημείωσε, αποφάσεις του διαιτητή Ζαχαρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρό του.

«Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η Προοδευτική πάτησε καλύτερα από εμάς, πιο δυναμικά, όμως για να προηγηθεί χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε κάποιος διαιτητής ονόματι Ζαχαρόπουλος, ο οποίος είδε παράβαση σε διεκδίκηση της μπάλας έπειτα από εξοστρακισμό της από το πόδι δικού μας ποδοσφαιριστή. Η απόφαση αυτή και η εν γένει στάση της διαιτησίας είχε ως συνέπεια να δυσκολευτούμε να βρούμε την ηρεμία μας στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα, περίπου στο 30ο λεπτό υπήρξε άλλη μία καθοριστική φάση στο παιχνίδι, όπου ο ίδιος άνθρωπος αρνήθηκε να κάνει το αυτονόητο και να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Θεοδωρίδη. Ήταν δύο αποφάσεις που έκριναν το πρώτο ημίχρονο, ίσως και το παιχνίδι, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας» σημείωσε στο ξεκίνημά του ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Είπαμε με τα παιδιά κάποια πράγματα στην ανάπαυλα για να διορθώσουμε το δημιουργικό μας κομμάτι, κυρίως να αποκτήσουμε περισσότερη ενέργεια και ηρεμία από τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, με σκοπό να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, όσο περνούσε η ώρα, να έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και, κάνοντας κάποιες κινήσεις από τον πάγκο, αρχικά να φτάσουμε στην ισοφάριση και στη συνέχεια να κλείσουμε την Προοδευτική στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ζητώντας το δεύτερο γκολ. Έτσι φτάσαμε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, όπου υπήρξε άλλη μία φάση στην οποία παίκτης της Προοδευτικής χτύπησε τον Ζωγραφάκη, για να μείνει πάλι ατιμώρητος! Δεν καταφέραμε να νικήσουμε, παρ' όλα αυτά είμαστε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου. Κύριοι της διαιτησίας, θα πρέπει να εκτεθείτε περισσότερο για να σταματήσετε την προσπάθεια των παιδιών!».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35