social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Πρώτη σπουδαία -χειμερινή- κίνηση με Ραχιμ για την Προοδευτική

Θέμα soccerlive: Πρώτη σπουδαία -χειμερινή- κίνηση με Ραχιμ για την Προοδευτική

Η ιστορική Προοδευτική αρχίζει και σχεδιάζει τα πλάνα της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αφού η πρώτη θέση (συγκάτοικος ο Πανελευσινιακός) απαιτεί επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμό.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Κορυδαλλού προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους εξτρέμ που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κορυδαλλού ήρθε σε συμφωνία με τον Αμπντέλ Ραχίμ. 

Ο 28χρόνος επιθετικός αποδεσμεύτηκε από τον Αίαντα Σαλαμίνας και η ''Προο'' δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Την περίοδο 2020-2021 κατέκτησε την άνοδο με την ομάδα της Κηφισιάς έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία του συλλόγου στον 7ο όμιλο αρχικά και στα μπαράζ εν συνεχεία. 

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε κατά σειρά στην Ρόδο και στον Αστέρα Βλαχιώτη (αμφότερες κέρδισαν την άνοδο στην Football League) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αιγάλεω (άνοδο στην Football league), Πανσερραϊκό, Σπάρτη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο 2014-15 ο βραχύσωμος επιθετικός είχε αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα της Κηφισιάς σημειώνοντας σε 12 αγώνες 3 τέρματα στην Γ’ Εθνική.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35