social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντινίδη ο ΑΟ Πυλίου Κω!

Κωνσταντινίδη ο ΑΟ Πυλίου Κω!

Τις προσθήκες εκείνες που θα δώσουν στην ομάδα τις απαιτούμενες λύσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο, δρομολογεί και υλοποιεί η διοίκηση στον ΑΟ Πυλίου Κω.

Έτσι, από χθες (6/1) έχει ενσωματωθεί στη νησιωτική ομάδα ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, αποτελώντας το νέο μεταγραφικό χτύπημα και το νέο «όπλο» στα χέρια του Δημήτρη Χρυσόπουλου. Έπειτα από θητεία στο Κερατσίνι και με μία πολυετή διαδρομή στην... πλάτη του, ο 33χρονος δεξιοπόδαρος μεσοαμυντικός αφίχθηκε στην Κω με σκοπό να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στην Κατηγορία. Γεννηθείς στο Ντόρτμουντ, ο πολύπειρος άσος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τις ακαδημίες της Μπορούσια, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια σε εκείνες του Παναθηναϊκού. Έκτοτε, αγωνίστηκε σε ΑΟ Κορωπίου, Απόλλωνα Σμύρνης, Άγιο Δημήτριο, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ΠΦΟ Πανόπουλου, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβα, Καλαμάτα, Διαγόρα Σεβαστής, Αχαϊκή, Φωστήρα και Θύελλα Ραφήνας, με τους «ροσονέρι» να αποτελούν τον προηγούμενο σταθμό του.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί και ο πολύπειρος Βραζιλιάνος φορ Κατέ Φονσέκα, ο οποίος μάλιστα πέτυχε την Τετάρτη (5/1) σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Βάρης και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ εθνικής κατηγορίας. 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35