social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από μηχανής... Ξενοπανάγος «καθάρισε» για τον Πανελευσινιακό στη Σαλαμίνα (2-1 τον Αίαντα)

Από μηχανής... Ξενοπανάγος «καθάρισε» για τον Πανελευσινιακό στη Σαλαμίνα (2-1 τον Αίαντα)

Αντιμέτωπος με δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μέσα σε τέσσερις μέρες βρέθηκε ο Πανελευσινιακός, όμως αυτή τη φορά είχε τη λύση στον... πάγκο του!

Στο παιχνίδι που έγινε στη Σαλαμίνα με αντίπαλο τον Αίαντα, η ομάδα της Ελευσίνας επικράτησε με 2-1, με τον Βασίλη Ξενοπανάγο να έρχεται από τον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους «σταχυοφόρους», δικαιώνοντας τον Μ. Σεροπιάν που... εμπνεύστηκε την είσοδο του 20χρονου άσου στο παιχνίδι! Με αυτό το «τρίποντο» ο Πανελευσινιακός παρέμεινε στο -3 από την κορυφή και διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο.

Στο 27ο λεπτό ο Σεκούμπα άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν με την έναρξη του δευτέρου μέρους και να φέρνουν το ματς στα ίσια με σουτ του Λέκκα στο 47ο λεπτό. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ για να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους! Στο 80ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου «σημάδεψε» το δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 87ο λεπτό όπου ο Ξενοπανάγος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καρνέση για το 1-2!

Διαιτητές: Ψαρίδης, Μημίδης-Γκούντας (Αθηνών)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Κοντογιαννόπουλος, Λέκκας, Κατίδης, Μακρής, Σαρρηγιάννης (80' Παυλίδης), Ζότο (70' Φερεντίνος)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (69' Λάμπρου), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος (83' Ξενοπανάγος), Λαζαρίδης (83' Βαγγέλη), Αντωνακόπουλος, Μπούσης (69' Μακρίδης), Βεζιρτζόγλου, Σεκούμπα (90' Ανδριόπουλος), Μουσκάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35