social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Δύσκολο παιχνίδι με ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση

Μεσολόγγης: Δύσκολο παιχνίδι με ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση

Ένα σύντομο σχόλιο για το σημείο που βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου κατέθεσε στο Soccerlive ο Νίκος Μεσολόγγης.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αήττητο Σπάτων την περασμένη Τετάρτη, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με την Προοδευτική, για την οποία επισήμανε πως δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει στο πρώτο ημίχρονο με τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όμως, πέσαμε πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, ο οποίος μας στέρησε τη δεύρυνση του σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ο αντίπαλος σε μία μετάβαση να βρει τον τρόπο να μας ισοφαρίσει, ενώ στα υπόλοιπα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού κάναμε πάλι δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίποντο που τόσο πολύ θέλαμε» υπογράμμισε σχετικά με το ματς της Τετάρτης και πρόσθεσε: «Με το τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα μας βρίσκεται έστω και οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, παρότι είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, με έναν βαθμό συγκομιδή σε πέντε αγωνιστικές. Πλέον, κοιτάζουμε με πολλή προσοχή έναν πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο».

Όσο για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί», σημείωσε: «Θεωρώ πως η Προοδευτική δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, όμως θα πάμε το καλύτερο στον συγκεκριμένο αγώνα. Σίγουρα, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον πρωτοπόρο που είναι και μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35