social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακή ισοπαλία για Εθνικό και Πανελευσινιακό (1-1)

Επεισοδιακή ισοπαλία για Εθνικό και Πανελευσινιακό (1-1)

Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε από το στραβοπάτημα της Προοδευτικής κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας πέρασε ανεκμετάλλευτη για Εθνικό και Πανελευσινιακό.

Στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτυγχάνοντας να πλησιάσουν τους «βυσσινί» που οδηγούν την κούρσα. Έτσι, η εικόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου παραμένει αναλλοίωτη. Σημεία που «σημάδεψαν» τον αγώνα ήταν το απίθανο γκολ του Αντωνακόπουλου, τα παράπονα των ανθρώπων του Εθνικού για τη διαιτησία και η επίθεση στον Μ. Σεροπιάν στην ανάπαυλα, όπως καταγγέλλουν από τον Πανελευσινιακό. Οι ιθύνοντες της φιλοξενούμενης ομάδας αναφέρουν πως άνθρωποι από τον πάγκο του πειραϊκού συλλόγου προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές και κλώτσησαν τον προπονητή, με συνέπεια ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος. Συμπληρώνουν, μάλιστα, ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης αναγκάστηκε να επισκεφτεί νοσοκομείο.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, οι «σταχυοφόροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 41ο λεπτό με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Αντωνακόπουλο. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός «έκλεψε» την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, διέσχισε ολόκληρο το γήπεδο περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και αφού προσπέρασε και τον γκολκίπερ Μουζάκη πλάσαρε για το 0-1! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Διάκου στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Μουσκάι, με τον Παναγιωταρά να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πάλι πέναλτι για χέρι αμυνομένου σε σουτ του Μπέλερη, όμως και πάλι ο Αθηναίος ρέφερι διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, για να φτάσουμε στο 70ο λεπτό, όταν ο Νικολόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα από σέντρα του Νταούλια και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, με τον Πανελευσινιακό να το «αγγίζει» στο 80ο λεπτό, όταν ο Αντωνακόπουλος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ωστόσο, και οι Πειραιώτες είχαν τις καλές στιγμές τους προς το τέλος της αναμέτρησης, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Ανδρέου-Μπεκιάρι (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλιας, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ζωγραφάκης, Ντάφλας, Μπέλερης, Διάκος (46' Λύγκος), Φερναντίνιο, Ηλιόπουλος (81' Κώστας), Σάμιος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Ανδριόπουλος (83' Λάμπρου), Παπατζίκος, Λαζαρίδης, Αντωνακόπουλος (83' Βαγγέλης), Μπούσης, Βεζιρτζόγλου, Σεκούμπα (64' λ.τρ. Ξενοπανάγος), Μουσκάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35