social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη «χρυσάφι» το Κερατσίνι, 1-0 τον Αιολικό!

Νίκη «χρυσάφι» το Κερατσίνι, 1-0 τον Αιολικό!

Εν μέσω κακοκαιρίας βγήκε ο... ήλιος της ελπίδας για το Κερατσίνι, το οποίο πέτυχε πολύτιμη νίκη στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο!

Η ομάδα του Φ. Θανέλλα επιβλήθηκε με 1-0 του Αιολικού χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαγκάρη, το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Καρυπίδη από τον Σουβατζόγλου. Έτσι, οι «ροσονέρι» βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται μία καλύτερη συνέχεια, εν αντιθέσει με τους νησιώτες που πλέον αντιμετωπίζουν το υπόλοιπο της σεζόν με διαφορετικό τρόπο. Να σημειωθεί ότι μετά το γκολ του Κερατσινίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μενδρινός.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Ξουρίδας (Χίου)-Σοφιάς (Ανατολικής Αττικής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Φλώρος, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης, Τζανιδάκης (70' Καρυπίδης), Βαττής, Αντζέλι, Τσαγκάρης, Σαουλιάς (63' Μουκίδης), Καμαρά (70' Μητσόπουλος), Μενδρινός, Δούμουρας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Τακίδης, Μουκίδης (46' Σουβατζόγλου), Γκέζος (81' Αναγνώστου), Πινιέιρο, Μουζακίτης, Κονδύλης, Ντοματάς (46' Παπιομίτογλου).

(Φωτο: Sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35