social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Εθνικό που μένει πίσω

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Εθνικό που μένει πίσω

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Ραφήνας που επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Πειραιά και δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Με το τρίποντο αυτό οι πράσινοι έφτασαν τους 15 βαθμούς δίνοντας αξία στο βαθμό που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στον Κορυδαλλό. Από την άλλη ο Εθνικός Πειραιά δεν κατάφερε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την Προοδευτική αφού το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τον ιστορικό σύλλογο στο -6 από την πρώτη θέση και την Προοδευτική.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για το τρίποντο και αυτό το έδειξαν από τον τρόπο που πήγαιναν στις προσωπικές μονομαχίες.

Από την άλλη ο Εθνικός ήταν κατώτερος των προσδοκιών αφού σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν ήταν η ομάδα που έπρεπε. Μόλις στο 2' ο Δρόσης απείλησε για την Θύελλα Ραφήνας όμως ο Μουζάκης αντέδρασε σωστά στο σουτ του πρώτου. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού για το 1-0.Στο 9' ο Δρόσης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα όμως ο Μουζάκης μπλόκαρε, με τον Ντάφλα στο 10' να προσπαθεί να βρει τον Λύγκο όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας αντέδρασε σωστά. Στο 15' ο Ζωγραφάκης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα όμως οι αμυντικοί της Θύελλας Ραφήνας απομάκρυναν. Στο 32' έγινε το 1-1 όταν ο Εθνικός εκτέλεσε κόρνερ με τον Ντάφλα και ο κορυφαίος του αγώνα Παντελίδης με κεφαλιά ισοφάρισε για το 1-1. Στο 36' στην τελευταία φάση του α' μέρος το σουτ του Δρούση πέρασε άουτ.

Στο 53' ζήτησε πέναλτι ο Εθνικός σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Παντελίδης από τον Δρόση. Στο 62' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Αλιάγα να υποδεικνύει πέναλτι και τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιά να αμφισβητούν την απόφαση. Ο Δημητρίου ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-1. 

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν την μπάλα όμως η άμυνα της Θύελλας Ραφήνας ήταν συμπαγής και το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Κουμής, Αράπης, Μαργιέτης, Φυτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Δροσης (57' λ.τρ. Παντελίδης (90+1 Τόσκα)), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητριου, Χίσο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου) Μουζάκης, Νταούλιας (72' Κώστας), Ζωγραφάκης (79' Διάκος), Αποστόλου (56' Ηλιόπουλος), Παπαγεωργίου, Παντελίδης, Μπέλερης, Ντάφλας, Λύγκος, Σάμιος, Φερναντίνιο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35