social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνοιξαν οι... ουρανοί στη Νίκαια, 4-0 η Προοδευτική τον ΑΟ Πυλίου!

Άνοιξαν οι... ουρανοί στη Νίκαια, 4-0 η Προοδευτική τον ΑΟ Πυλίου!

Σε αρκετά από τα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσε φάσεις, μετατρέποντας σε γκολ λίγες από αυτές.

Μόλις την περασμένη αγωνιστική «πλήρωσε» την ολιγωρία της κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας με απώλεια δύο βαθμών. Σήμερα (30/1) η Προοδευτική σκόραρε κατά ριπάς και έφτασε σε άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, διατηρώντας το +3 από τον Πανελευσινιακό και εκτοξεύοντας τη διαφορά με τον Εθνικό! Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς Κρητικός, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των «βυσσινί», θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Στο 25ο λεπτό ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε παράβαση που υποδείχθηκε για χέρι του Μπριλάκη σε κεφαλιά του ίδιου (1-0), ενώ στο 37ο λεπτό έγραψε το 2-0 με πλασέ. Στο 72ο λεπτό ήταν η σειρά του Μακρυγιάννη να χριστεί σκόρερ, βρίσκοντας δίχτυα με ατομική προσπάθεια και πλασέ, ενώ στο 81ο λεπτό ο Μακρίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με σουτ έπειτα από σέντρα του Κυριαζή.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Μητράκος-Ρούσσος (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος (80' Τσουκαλάς), Όμο, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Μακρυγιάννης, Κυριαζής (68' Παν. Νομικός), Κρητικός, Αμπντέλ Ραχήμ (62' Μακρίδης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπριλάκης (63' Συντιχάκης), Χατζηβασίλης, Γ.Ι. Γεωργιάδης, Μεντής (81' Βαλκάνος), Δεληζάνος, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (72' Πάχος), Κωνσταντινίδης, Δρόσος (72' Κεφαλιανός), Χατζηφούντας (63' Πλατέλλας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35