social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... θερμό επεισόδιο στη Σαλαμίνα και η αποβολή Καραλή

Το... θερμό επεισόδιο στη Σαλαμίνα και η αποβολή Καραλή

Από ένα άσχημο περιστατικό, που είχε αντίκτυπο και στο αγωνιστικό μέρος, σημαδεύτηκε η αναμέτρηση του Αίαντα Σαλαμίνας με τον Αστέρα Βάρης για την 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Συγκεκριμένα, στην ανάπαυλα της συνάντησης και κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια, υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή των γηπεδούχων, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, και τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Καραλή (φωτο), με τους δυο άνδρες να ανοίγουν... διάλογο και να πνεύματα να οξύνονται.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, ο έμπειρος άσος εξύβρισε τον προπονητή, με τον γενικό αρχηγό του Αίαντα, Λάζαρο Δημητριάδη, να σπρώχνει τον Καραλή και το επεισόδιο να γενικεύεται. Απόρροια του συμβάντος ήταν να αποβληθεί ο παίκτης του Αστέρα, που συνέχισε την προσπάθειά του με αριθμητικό μειονέκτημα, όπως και ο εκπρόσωπος της ομάδας της Σαλαμίνας από τον πάγκο.

Στο φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Ψαρίδης έγραψε: «Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδας 'Αίας Σαλαμίνας', κ. Δημητριάδης Λ. κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή κ. Καραλή Ι. με αρ. Φανέλας '7' και αρ. δελτίου ΕΠΟ '1144892' και τον απώθησε βίαια, ρίχνοντας τον στο έδαφος και στη συνέχεια τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής σηκώθηκε και τον εξύβρισε, λέγοντάς του τα εξής 'γ..ώ το μ...ί της μάνας σου'. Για τους προαναφερθέντες λόγους αποβλήθηκαν και οι δύο. Επίσης, κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, κ. Χατζηαλέξης Μ., διότι ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με αντίπαλο. Η επανέναρξη του αγώνα για το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε για τρία λεπτά για να ηρεμήσει η κατάσταση από το παραπάνω περιστατικό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35