social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιακαλής: Όσοι θέλουν να είναι στον Αιολικό, έδειξαν ότι είναι εδώ

Γιακαλής: Όσοι θέλουν να είναι στον Αιολικό, έδειξαν ότι είναι εδώ

Δικαιωμένος για τη νίκη, έστω και στις καθυστερήσεις, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του Θοδωρής Γιακαλής μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για τον Αιολικό με αντίπαλο τον ΑΟ Καραβά (2-1).

Ο Μυτιληνιός κόουτς στάθηκε στο τρίποντο «που θα φέρει ξανά την ηρεμία στον οργανισμό του Αιολικού», μετά την ταραχώδη εβδομάδα που προηγήθηκε αγωνιστικά και διοικητικά. «Όσοι θέλουν να είναι στον Αιολικό, έδειξαν σήμερα ότι είναι εδώ», επεσήμανε και εκθείασε τον Θεόφιλο Κουρούπη, αλλά και τη διοίκηση Αντωνάκα, αφού παρά τις σειρήνες της Super League 2, συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, με τον Θεσσαλονικό αριστερό μπακ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. «η κραυγή που βγάζει ο Θεόφιλος στο δεύτερο γκολ είναι σαν να παίζει 20 χρόνια στον Αιολικό!»

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές μέσα στη χρονιά» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Γιακαλής και κατέληξε: «Ξέρω που βρίσκομαι, πιστεύω πως έδειξα ότι μπορώ να σηκώσω το βάρος. Η αγκαλιά των παικτών και στα δύο γκολ, δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά στον Αιολικό».

(Πηγή: sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35