social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος... έσωσε την παρτίδα η Προοδευτική στο ματς με τον Αστερα Βάρης [1-1]

Στο τέλος... έσωσε την παρτίδα η Προοδευτική στο ματς με τον Αστερα Βάρης [1-1]

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του Ασστέρα Βάρης με την Προοδευτική αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να σώνουν την... παρτίδα στο τέλος αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την Προοδευτική πλέον στο -1 από τον Πανελευσινιακό που νίκησε σήμερα με 2-0 τον Αιολικό και εκμεταλλεύτηκε την... γκέλα των βυσσινί.

Στο 63' ο Γκούμας με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, με την Προοδευτική να φτάνει κοντά στο γκολ στο 77' οταν το σουτ του Μεγαρίτη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 92' ο Πατσατζόγλου με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.
Διαιτητές: Τσατσούλης, Μαραθωνίτης-Κατελανάκης (Αθηνών)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Κοφσανίδης, Παστρικός, Σπίντζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Γκέκας (61' Μπελαβράκης), Κατσικογιάννης (61' λ. τρ. Μανδύλης), Καλλιμάνης (91' Χάιδος), Γκούμας, Παρασκευόπουλος (80' Νάκας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Αμπντέλ Ραχήμ (54' Κυριαζής), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (58' Μακρίδης), Μακρυγιάννης, Κρητικός, Παρασκευόπουλος, Όμο (52' Ποτουρίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35