social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: «Θέλω να πιστεύω ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση»

Παντέλης: «Θέλω να πιστεύω ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση»

Η τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με τους ποδοσφαιριστές της Football League και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά έδειξε ότι υπάρχει φως στο τούνελ, κάνοντας τις ομάδες να έχουν πάλι μια έκδηλη αισιοδοξία.

Μια από αυτές είναι και η ΠΑΕ Σαντορίνης όπου φαίνεται ότι μετά από αρκετό καιρό τα χαμόγελα επιστρέφουν αφού όλα δείχνουν ότι στις 18 Φεβρουαρίου τα γήπεδα θα αποκτήσουν και πάλι ζωή εφόσον ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παντέλης, αναφερόμενος στην εξέλιξη αυτή υπογράμμισε: "Βλέπουμε ότι κάτι κινείται τώρα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 νομίζω ότι αυτό είναι θετικό και για το δικό μας πρωτάθλημα. Πλέον βλέπω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και εφόσον μας δοθεί ένα χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα τεστ αλλά και το πως θα είναι ομάδες. Όσες έχουν μεγάλο ρόστερ θα ανταπεξέλθουν πιο εύκολα στις υποχρεώσεις¨".

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση για να ανταποκριθεί, ο κ. Παντέλης δήλωσε: 

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί και να χρειαστούν μεταγραφές διότι θα γίνονται test κάθε εβδομάδα. Δεν ξέρεις πόσοι ποδοσφαιριστές θα είναι θετικοί την εβδομάδς. Πάντως, πιστεύω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουμε'


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35