social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Παπαδόπουλο με ΑΟ Υπάτου  η Θύελλα Ραφήνας

Χωρίς Παπαδόπουλο με ΑΟ Υπάτου η Θύελλα Ραφήνας

Μέσω δελτίο τύπου η Θύελλα Ραφήνας έκανε γνωστό το match report του αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο.

Το δελτίο τύπου

Στο ποδόσφαιρο εκτός από νίκες και ήττες, από χαρές και λύπες υπάρχουν και άλλα συναισθήματα και το κυριότερο είναι ο σεβασμός που αποκομίζεις από τις αναμετρήσεις και τα παιχνίδια με τους αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Για την ομάδα του Ύπατου λοιπόν ο τρόπος συμπεριφοράς και φιλοξενίας και η στάση που μας έδειξαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (νικηφόρου για την ομάδας μας), μας δίνει την ευθύνη για τον απόλυτο σεβασμό μας και την υποχρέωση να ανταποδώσουμε την υπέροχη φιλοξενία.

Το προσεχές Σάββατο στην Αγία Μαρίνα (αφού ο Θησέας αγωνίζεται την Κυριακή ως γηπεδούχος) 25/1/2020 στις 15:00 μ.μ. θα την υποδεχτούμε για την 17η αγωνιστική, σε μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ αξιόλογες ομάδες. Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Τζαμουτζαντώνης Παντελεήμων του συνδέσμου Χίου (ναι καλά διαβάσατε από την Χίο, ακόμα ένα μεγάλο οικονομικό βάρος, στα τόσα που φέτος μας ταλανίζουν), με βοηθούς τον κ. Καφρίτσα Ανδρέα και τον κ. Καραγεώργο Απόστολο του Συνδέσμου Αθηνών, με παρατηρητή διαιτησίας τον κο Κωστάκο Γεώργιο του συνδέσμου Πειραιά.

Στατιστικά αναφέρουμε ότι η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης έχοντας 24 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, με απολογισμό 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με συντελεστή τερμάτων 20 υπέρ προς 11 κατά, με την ομάδα μας να την ακολουθεί μια θέση και ένα μόλις βαθμό, έχοντας μια ισοπαλία λιγότερη και μια ήττα περισσότερη, με τέρματα 13 υπέρ και 14 κατά.

Στη διάθεση του προπονητή μας κ. Νίκου Μεσολόγγη, δεν θα βρίσκεται ο ασθενής Παπαδόπουλος Λευτέρης, με την ευκαιρία να του ευχηθούμε και μέσα από την σελίδα μας περαστικά, σιδερένιος και γρήγορα να επανέλθει στα γήπεδα.

Στο μεγάλο μας πρόβλημα αυτό του γηπέδου όλα δείχνουν ότι οδεύουμε επιτέλους προς το τέλος, αφού ο εργολάβος το προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να προπονηθούμε σε αυτό και το επόμενο μας παιχνίδι με τον Αιολικό, στις 9/2 να αγωνιστούμε ...στο σπίτι μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35