social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στην Μυτιλήνη η Μαρκό

Βαθμό στην Μυτιλήνη η Μαρκό

Σε ένα ματς που θα μπορούσε η μπίλια να κάτσει... οπουδήποτε, Αιολικός και Μαρκό έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στον Ταρλά.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε πάντως αήττητη με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο της, διευρύνοντας και το αήττητο σερί της μέσα στο 2020.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Αιολικό, όταν ο Τσομπανέλλης μπήκε κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή, από ασίστ του Αντόνοφ, αλλά τον πρόλαβε ο Ντούμπερετ (7'). Στο 12' ο Λαμπράκης σέντραρε στην καρδιά της άμυνας της Μαρκό, αλλά ο Μπουρούς δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα μακρινό σουτ του Γκεμίση, που έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Αιολικός συνέχισε να πιέζει και στο 17' από την επιμονή του Κρητικού και την επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του, ο Μπάρκας είδε τον Ντούμπερετ να διώχνει με τάκλιν το σουτ του. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κρητικός σέντραρε ξανά αλλά το πλασέ του Μπουρού πέρασε πάνω από το δοκάρι (18').

Στο 37' Λαμπράκης και Μπουρούς βρέθηκαν μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να σουτάρουν, σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία. Ο Αιολικός έφτανε πιο συχνά με αξιώσεις στην εστία της Μαρκό και στο 40' ο Σπόλιαριτς σούταρε λίγο άουτ. Στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ο Μπάρκας έβγαλε κεφαλιά - πάσα στον Αντόνοφ μέρα από κόρνερ, αλλά ο Βούλγαρος πλάσαρε από δύσκολη θέση πάνω στον Νικολίτσα, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αιολικός απείλησε σε εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, με τον Κατσίκη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας, αλλά να μην πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα Νικολίτσα να διώχνει σε κόρνερ (49'). Η Μαρκό απάντησε με τετ α τετ του Ατματζίδη, τον οποίο νίκησε στην έξοδο ο Βρονταράς. Λίγο αργότερα, στο 52', Μπουρούς και Λαμπράκης συνδυάστηκαν όμορφα, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Νικολίτσα να μπλοκάρει στη γωνία του.

Ακολούθησε ένα διάστημα χωρίς μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, ώσπου στο 84' ο Βαλιός βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το σουτ του με το αριστερό πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις ο Σάμιος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά οι αμυντικοί του Αιολικού κατάφεραν να απομακρύνουν, ενώ αμέσως μετά ο Βρονταράς μπλόκαρε σουτ του Γκριμέκη. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπατίζ δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί λάθος υπολογισμό των αμυντικών, που απομακρυναν με δεύτερη προσπάθεια.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς (61' Παλαμουτσής), Κατσίκης, Αντόνοφ (65' Αλαγιάννης), Μπουρούς (63' Μπατίζ), Λαμπράκης (90' Καλαφάτης)

ΜΑΡΚΟ (Δ. Παπασπύρου): Νικολίτσης, Μανδαμαδιώτης, Τσακίρης, Κορομηλάς, Ντούμπερετ (81' Μανωλιάς), Αλεξίου, Κατσούκης (69' Γκούλιας), Γκεμίσης, Σάμιος, Πινέιρο (76' Τσεβάς), Ατματζίδη (90' Γκριμέκης)

πηγή: sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35