social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη για την Αρτάκη του Μίλτου Γκόφα

Μεγάλη νίκη για την Αρτάκη του Μίλτου Γκόφα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Νέας Αρτάκης με 2-1 επί του Αχαρναϊκού με 2-1, έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπανό, στην 18η αγωνιστική (6ος όμιλος) της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο δείχνοντας ότι με αυτό το τρόπο η δουλειά του έμπειρου προπονητή αποφέρει καρπούς.

Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός πάλεψε το ματς όμως δεν τα κατάφερε και η παραμονή δυσκολεύει. 

Τα γκολ

45΄ Ο Σπανός ανοίγει το σκορ για την Αρτάκη, 1-0, αφού πρωτα ο Τσίγκας βρήκε το δοκάρι του Γκλώτσου και στρώθηκε στον σκόρερ.
57΄ Η ομάδα των φιλοξενούμενων φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με τον Σχουλλή που εκμεταλλεύτηκε σωστά την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, 1-1.
79΄ Για δεύτερη φορά ο Σπανός βάζει και πάλι την  ομάδα της Εύβοιας μπροστά, δίνοντάς της και τη νίκη, αφού ερχόμενος προς την περιοχή βρήκε την μπάλα που προσπάθησε να διώξει η άμυνα, 2-1.

ΑΟ Ν. Αρτάκης (Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μιχελής, Πατερίτσας, Μαυρόπουλος, Τσίγκας (92′ Μίχος), Ντελέκος, Σπανός, Ζαχαρόπουλος (73′ Λούκας), Τσούτσης (46′ Ντάμπος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Γκλώτσος, Κοντούλης, Καραγιαννίδης, Δημητρόπουλος (72′ Μαρμούτας), Δούμουρας, Σχουλλής, Αμπάρα, Κόκκορης, Αναστόπουλος (60′ Αβαρικιώτης), Παπαθανασίου, Στραβομύτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35