social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αήττητος το ντέρμπι 3-1 τον Παλληνιακό

Ο Αήττητος το ντέρμπι 3-1 τον Παλληνιακό

Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Αήττητος στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής απέναντι στον Παλληνιακό.

 Για ένα 20' ο Παλληνιακός έζησε το όνειρο της νίκης με τον Δρόση να ανοίγει στο 15' το σκορ και να παγώνει το γήπεδο Σπάτων με κοντινό πλασέ.
Από το 20' και μετά μια ομάδα ήταν στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Αήττητος που σκόραρε αλλά ακυρώθηκε το γκολ με υποδείξει οφσάιντ από τον 2ο βοηθό. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ είχε 3-4 ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά η αστοχία για άλλη μια φορά κτύπησε την πόρτα.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ανέβασε ακόμα πιο πολλές στροφές, έκλεισε στα καρέ του τον Παλληνιακό με τον Ντουσάϊ να χάνει καλή ευκαιρία για γκολ στο 49'.
Στο 50' κεφάλια του Βενέτη έφυγε άουτ,
στο 53' η πίεση που ασκούσε ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ καρποφόρησε και ο Πλαβούκος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 και στο 65' έχασε ο ίδιος παίκτης άλλη μια μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία και είδε την μπάλα να κυλάει ελάχιστα άουτ.
Στο 68' ανατροπή του Ταμπάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι, εκτέλεσε εύστοχα ο Τζανουλίνος και έκανε 2-1.
Στο 72' ο Πρέντι που είχε περάσει στον αγώνα έκανε δυνατό σουτ μόλις άουτ, όμως στο 78' έκανε μπάσιμο, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Αλλαγμένος ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ στο σημερινό παιχνίδι με παίκτες που ήθελαν την Νίκη και όχι μόνο την πήραν, αλλά έδωσαν και θέαμα στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και δικαιολογημένα πήραν το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους.

Μια νίκη μεγάλης σημασίας για την παραμονή στην κατηγορία που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Σήμερα έστω και για λίγα λεπτά αγωνίστηκε και ο Αντριάνο Πρέντι που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.
ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Ευάγγελος Τσιώλης) Στεφανίδης, Στυλιανόπουλος, Γερόλυμος, Μεγαλοοικονόμου(58' Τζανουλίνος) Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης, Ντουσάϊ, Χουσελάς(46' Πρέντι Άρης) , Πλαβούκος(88' Αντζέλι), Χιλάϊ(90' Πρέντι Αντριάνο).

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παν. Χριστοφιλέας) Γαβαλάς, Μαντζώρος, Παρασκευόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος(77' Κασάπης), Κοβάνης, Τρυφιάτης(66' Τσέκος), Δρόσης(52' Κυριόπουλος), Μουστόγιαννης, Μπαμίχας(55' Βλάχος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35