social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: «Καρέ» απουσιών με Παλληνιακό

Θύελλα Ραφήνας: «Καρέ» απουσιών με Παλληνιακό

 Την Κυριακή 8/3/2020, θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου (μόλις 4 παιχνίδια πριν το φινάλε) της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η Θύελλα Ραφήνας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παλληνιακό, στην Παλλήνη, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με ομάδες από την Ανατολική Αττική (μετά τον Αχαρναικό και την Μαρκό).

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο αφού για τους πράσινους με νικηφόρο αποτέλεσμα «κλειδώνει» και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής, για δε τον Παλληνιακό θα δώσει ελπίδες για να ξεφύγει από την «επικίνδυνη» ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος (ο οποίος είχε οριστεί και πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι, που είχε ισόπαλο αποτέλεσμα και μας άφησε με πάρα πολλά παράπονα, ελπίζουμε φέτος να έχει καλύτερη απόδοση και να σφυρίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, αφού πρόκειται για καλό διαιτητή), με βοηθούς τον κ Σόφια Αθανάσιο από την Ένωση ΕΠΣΑΝΑ και τον Μερτζεμέκη Παναγιώτη από τον σύνδεσμο Σάμου, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ Ζώρζο Εμμανουήλ του συνδέσμου Αθηνών.

Η βαθμολογική θέση των ομάδων και τα στατιστικά τους αναλύονται στον κάτωθι πίνακα:

Στην διάθεση του προπονητή Νίκου Μεσολόγγη δεν θα βρίσκονται: οι τραυματίες Σύρακας Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Λευτέρης, Σαντίκου Άγγελος και ο αρχηγός μας Αλέξανδρος Χαρακτίδης,.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35