social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Παλλήνη η Θύελλα Ραφήνας

Πέρασε από την Παλλήνη η Θύελλα Ραφήνας

Ένα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής βρέθηκε η Θύελλα Ραφήνας, που επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας του Παλληνιακού και πλέον θέλει μία νίκη για να σωθεί οριστικά.


Το ματς πήγε σε μονομαχίες κέντρου, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, αλλά στην τελική προσπάθεια υστέρησαν. Η Θύελλα ήταν πιο αποτελεσματική σε γενικές γραμμές και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 30’ με εκτέλεση πέναλτι του Κανελλόπουλου. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε σε χέρι του Τσέκου, μετά από σέντρα του Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα, στο 39’ επίσης με εκτέλεση πέναλτι από τον Μουστόγιαννη. Το πέναλτι είχε δοθεί σε σπρώξιμο του Κολοτούρου μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Στο 58’ μετά από σέντρα του Δημητρίου, ο Χρήστου με κεφαλιά νίκησε τον Κόρμπα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος της Θύελλας σκόραρε στη δεύτερή του συμμετοχή!

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Σοφιάς (ΑΝ. Αττικής), Μερτζεμέκης (Σάμου). 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Κόρμπας, Τσέκος (80’ Ελ Γκαμάλ), Παρασκευόπουλος, Μαντζώρος, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος (65’  Κυριόπουλος), Μουστόγιαννης, Δημογιάννης (60’ Μπαμίχας), Δρόσης, Τρυφιάτης (75’ Κασάπης), Κοβάνης.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χρήστου (75’ Σουλτανίδης), Ντόσκας (87’ Μπουντάκης), Κανελλόπουλος (69’ Ματσαδές), Δημητρίου, Ζέκιο (79’ Κωνσταντινίδης). 

Πηγή: epsanasthsentra.com


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35