social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλήτρια η Ρόδος, υποβιβασμός για τον Αχαρναϊκό

Πρωταθλήτρια η Ρόδος, υποβιβασμός για τον Αχαρναϊκό

 Πρωταθλήτρια και μαθηματικά στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι η Ρόδος η οποία επικράτησε σήμερα εύκολα του Αχαρναϊκού με 2 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Η Ρόδος χωρίς να …πατήσει το γκάζι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δημιούργησε και πολλές άλλες φάσεις για να πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ. Και τα δυο τέρματα σημείωσε ο Αντώνης Γιόνδης, ένα σε κάθε ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Αχαρναϊκός υποβιβάζεται για πρώτη φορά μετά το 1977 στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο 15’ ο Παπαδόπουλος έκανε την κάθετη πάσα προς τον Γιόνδη ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 38’ μετά από σέντρα στην περιοχή και λάθος του Γκλώτσου που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Μαρτσάκης το εκμεταλλεύτηκε, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε βρήκε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Στο 63′ ο Χασομέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γιόνδης με κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2 – 0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Ειρήνη Πίγγιου από την Θεσπρωτία. “Βοηθοί” της ήταν οι Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης και Μάριος Ναζιρόπουλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Κωστόπουλος (76’ Βουργουτζής), Μπαρούτας, ΣουλάΪ (71’ Σούλης), Καραγιώργης, Γκίνη, Μαρτσάκης (66’ Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος, Γιόνδης (72’ Χατζησάββας), Δελαπόρτας, Χασομέρης
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Γκλώτσος, Κοντούλης, Τσαντήλας (82΄Νέρης), Αμπάρε, Δουμούρας, Σχουλλής, Αναστασόπουλος, Κοκκόρης, Μαρμούτας (74’ λ.τ. Λίβας), Καραγιαννίδης (71’ Μαυράκης), Στραβομύτης (90’ Gjoka)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35