social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα: Ικανοποίηση για την πρωτιά-Συγχαρητήρια στη διαιτησία και στο Κερατσίνι

Καλλιθέα: Ικανοποίηση για την πρωτιά-Συγχαρητήρια στη διαιτησία και στο Κερατσίνι

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Καλλιθέας μετά τη νίκη με 2-1 επί του Κερατσινίου που διατήρησε τους "μπλε" στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιερόθεο ξεκίνησε σήμερα,ενώ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Σπύρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τη διαιτητική τριάδα.

Παράλληλα η ομάδα του κέντρου εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στο Κερατσίνι για το ανταγωνιστικό σύνολο που διαθέτει.

Το δελτίο τύπου

Μία σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1, πέτυχε την Κυριακή η ομάδα μας, όπου αντιμετώπισε έναν πολύ δυνατό και συγκροτημένο αντίπαλο, το Κερατσίνι, και με το «τρίποντο» αυτό, έκανε ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια να διατηρηθεί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με το Κερατσίνι, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα. Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να συγχαρεί τη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Κερατσινίου, για την πολύ δυνατή, αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα που έχουν συγκροτήσει, και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επίτευξη των στόχων τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35