social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρμόδωρος: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα... χθες»

Αρμόδωρος: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα... χθες»

Ο Ηλίας Αρμόδωρος ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στα μέσα της σεζόν αναλαμβάνοντας το δύσκολο φορτίο που είχε ο Εθνικός Πειραιά.

Μοναδικός στόχος ήταν η ιστορική ομάδα να παρέμενε στην κατηγορία μετά την άσχημη εκκίνηση της και ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του.

Μάλιστα με τις τρεις τελευταίες νίκες κόντρα σε Κηφισιά, Ακράτητο και ΑΕ Μοσχάτου, οι «κυανόλευκοι» έχουν περάσει μετά από καιρό την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, περιμένουν στο ακουστικό τους αναφορικά με τις εξελίξεις.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Ηλία Αρμόδωρο, ο οποίος μας ανέλυσε τις σκέψεις του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Αρμοδωρου για την πανδημία

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι είναι σωστό να παίξουμε. Οι ομάδες οι περισσότερες έχουν διαλύσει. Οι παίκτες έχουν να κάνουν 2 μήνες προπόνηση, τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και που να συγκεντρώσεις παίκτες και ομάδες και τι να προγραμματίσεις. Υπάρχουν κίνδυνοι τραυματισμών όπως και το γεγονός ότι οι παίκτες μπορεί να μην ανταποκριθούν. Γενικότερα η κατάσταση είναι δύσκολη. Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στο σύνολο τους είναι διαλυμένες. Οι παίκτες δεν «δένονται» με συμβόλαια και εφόσον κυλήσει ο Απρίλιος έτσι, η αποχή θα είναι μεγάλη».

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη για τη συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος λέγοντας: Η αποψή μου είναι η εξής: πρεπει να τελειώσει το πρωτάθλημα χτες η να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Αντίθετη απόφαση θα βάλει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και θα καταστρέψει οικονομικά τους ήδη οικονομικά αιμοραγουντες συλλόγους. Για τον Εθνικό πιστευω ότι ότι και να γίνει η ομάδα πέτυχε τον στόχο της σωτηρίας (παρέλαβα την ομάδα με 2 βαθμούς) που ηταν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Χάρη στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τημ ,την υποστήριξη των φιλάθλων και τέλος στην προσπάθεια των συνεργατών μου.

Για το γεγονός ότι μπορεί να κατακυρωθούν οι βαθμολογίες, ο κ.Αρμόδωρος δήλωσε

«Εμείς σαν Εθνικός ήμασταν σε ανοδική πορεία όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, είχαμε περάσει την επικίνδυνη ζώνη και μπροστά μας ήταν ένα πρόγραμμα θα το έλεγε ευνοικό. Οπότε είτε παίξουμε είτε όχι, το στόχος μας θα τον πετύχουμε ή τον έχουμε πετύχει. Βέβαια προτιμάμε να κατοχυρωθούν οι βαθμολογίες και να κάνουμε έναν καλό προγραμματισμό για τη νέα χρονιά».

Για το αν είναι πρόθυμος να συνεχίσει τη νέα σεζόν στην ομάδα ο ίδιος τόνισε

«Αυτή τη στιγμή επειδή όπως ξέρεις στον Εθνικό αυτοί που θεωρητικά είναι μπροστάρηδες είναι άτυπα. Τις θεσμικές αποφάσεις τις παίρνει ο Ερασιτέχνης και επειδή θα γίνουν εκλογές το καλοκαίρι, όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Όμως για να ασχοληθώ ξανά πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Αλλά όλα θα φανούν ξαναλέω από τις εκλογές του Ερασιτέχνη και το διοικητικό σχήμα που θα προκύψει. Σημασία όμως έχει ότι μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35