social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρίνου: Μας έχουν λείψει οι Κυριακές

Μαρίνου: Μας έχουν λείψει οι Κυριακές

Το πολύτιμο «10» του Φωστήρα κι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας μας, Γιάννης Μαρίνου, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τον ελεύθερό του χρόνο μέσα στο σπίτι, την καθημερινότητα που του λείπει, αλλά και το «μάθημα» που θα πάρουμε όλοι μετά το τέλος της καραντίνας λόγω Κορονοϊού.

Πώς περνάς τον χρόνο σου μέσα στο σπίτι εν μέσω καραντίνας;

Αυτή την περίοδο που ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύς, κάνω πράγματα τα οποία μου έλειπαν από την καθημερινότητά μου.

Καταρχήν, κοιμάμαι πολύ περισσότερες ώρες από αυτές που συνήθιζα να κοιμάμαι. Κάνω προπόνηση στον χώρο που έφτιαξα στο σπίτι μου σαν γυμναστήριο, ενώ το βράδυ θα δω κάποια σειρά ή ταινία!

Επίσης με την βοήθεια της γυναίκας μου έχω ξεκινήσει και μαγειρική, αλλά πάντα με επίβλεψη για να μην υπάρχει κάποιο ατύχημα!

Ο χρόνος μέσα στο σπίτι σε έκανε να σκεφτείς πράγματα για εσένα, την ομάδα, την ζωή σου;

Μέσα από αυτή την εμπειρία συνειδητοποιώ κυρίως πως ότι κι αν σχεδιάζεις ή προγραμματίζεις ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το μέλλον.

Για την ομάδα, αυτό που ισχύει σαν συμπέρασμα είναι ότι ήμασταν σε πολύ καλό ρυθμό μετά από συνεχόμενες νίκες οπότε δεν ήταν καλή χρονική στιγμή για τόσο μεγάλη διακοπή… Αλλά θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθουμε στους αγωνιστικούς μας ρυθμούς όπως πριν.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι σου λείπουν πολύ οι δικοί σου άνθρωποι;

Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου λείπουν γιατί έχω καθημερινή επαφή μαζί τους! Αυτό που μου λείπει είναι η καθημερινότητα μου, οι δραστηριότητες μου.

Μου λείπει πάρα πολύ το μαγαζί μου όπου περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου και οι στιγμές που έχουμε με τα παιδιά και το προπονητικό team στα αποδυτήρια και στην προπόνηση!

Τι πιστεύεις ότι θα αποκομίσουμε όλοι μας μετά από αυτή την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία με την πανδημία του Κορονοϊού;

Υπομονή, αλλά και εμπειρία σε μια τέτοια κατάσταση!

Πάντως, μου έκανε θετική εντύπωση ότι για Έλληνες, πάρα την κακή νοοτροπία που έχουμε, φαίνεται πως υπακούμε πάρα πολύ στους κανόνες. Σίγουρα πάντα υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν υπακούν, αλλά στην πλειοψηφία μας δείχνουμε ότι σε κρίσιμες καταστάσεις,όπως αυτή που ζούμε τώρα, αντιδράμε σωστά σαν χώρα!

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Φωστήρα, αλλά και στους συμπαίκτες σου μέχρι τη στιγμή που θα ξαναβρείτε;

Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι να είμαστε όλοι υγιείς να προσέχουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε όλοι γέροι για την επιστροφή στα γήπεδα όποτε αυτό κριθεί από τους αρμόδιους…

Σίγουρα οι Κυριακές έχουν λείψει σε όλους πολύ!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35