social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με«λίφτινγκ» στο τερέν του «Γιάννης Παθιακάκης» ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ακράτητο

Με«λίφτινγκ» στο τερέν του «Γιάννης Παθιακάκης» ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ακράτητο

Κλίμα αισιοδοξίας έχει φέρει στις τάξεις του Ακράτητου η απόφαση για την παραμονή της ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Η αισιοδοξία αυτή αποτυπώνεται και στις κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, που πρόσφατα, με δική τους πρωτοβουλία, προχώρησαν σε διορθωτικές παρεμβάσεις στον φυσικό χλοοτάπητα του γηπέδου των Λιοσίων, ''Γιάννης Παθιακάκης''.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε επισπορά χλοοτάπητα, η οποία σε συνδυασμό με τα λιπάσματα που θα τοποθετηθούν θα επαναφέρουν το αγωνιστικό τερέν σε εξαιρετική κατάσταση.

103892795_1342363829286653_7616679156554020831_n_4f917.jpg

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι κινήσεις που έχουν να κάνουν με το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου το βάρος αρχικά έχει πέσει στο όνομα του προπονητή ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα αυτό θα έχει τακτοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα και έπειτα θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός  και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Εξελίξεις όμως θα έχουμε και στο διοικητικό σχήμα, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ισχυρούς οικονομικά παράγοντες οι οποίοι είναι έτοιμοι να εισχωρήσουν στο σχήμα και να προσφέρουν στην ανοικοδόμηση της ομάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35