social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Χριστοφιλέα στην τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού

Επιστροφή Χριστοφιλέα στην τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας αποτελεί το νέο προπονητή του Παλληνιακού.

Ο ικανότατος κόοτς που ήταν στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Καλαμάτας φέτος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση, με την ανακοίνωση να αναφέρει το εξής

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ειναι ο νέος μας προπονητής! Η διοίκηση της ομάδας μας με αστραπιαίες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον 35χρονο τεχνικό, ο οποίος υπηρέτησε πίστα τον σύλλογο μας για 2,5 χρόνια ως προπονητής και άλλα πέντε ως παίκτης. Διακρίθηκε τόσο για την εξαιρετική του δουλειά στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα, ειδικά τη σεζόν 2015-16 όταν οδήγησε τον Παλληνιακό στη 2η θέση της τελικής κατάταξης πίσω από την πρωταθλήτρια Θύελλα Ραφήνας.
Ο Μεσσήνιος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο της Καλαμάτας ενώ είχε προηγηθεί μια σεζόν σε αυτόν του Ολυμπιακού Άγιου Στεφάνου και άλλη η μία στον πάγκο του ΠΑΟ Καλυβίων, όταν και οδήγησε τους πράσινους στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Παλληνιακού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είμαι έτοιμος να παλέψω με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για να σώσουμε την ομάδα!"


Σχετικά άρθρα

Τέλος Νικολόπουλος- Αντουνιτς από το Χαιδαρι

Με πέναλτι του Ιγνατίδη στο 87' ο Πανιώνιος, 1-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο

ΑΕ Μυκόνου: Μένει στην τεχνική ηγεσία ο Παχατουρίδης και ο Σάκης Τσιώλης (το τεχνικό επιτελείο)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35