social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με τεσσάρα από την Κόρινθο η Αρτάκη

Πέρασε με τεσσάρα από την Κόρινθο η Αρτάκη

Ο ΑΟΝΑ ήξερε ότι μόνο με νίκη στον Ισθμό επί της Κορινθου θα έμενε ζωντανός στη μάχη της παραμονής και παίζοντας πολύ καλά θριάμβευσε κερδίζοντας 4-1. Τώρα η ομάδα της Αρτάκης είναι δυο βαθμούς πίσω από τον ΑΙολικό, πέντε από το Καπαρέλι και έξι από το Υπατο.

Καπαρέλι και Υπατο, που δε έχουν κάνει το ρεπό τους, δεν έπαιξαν σήμερα αφού ο αγώνας τους στη Θήβα (γηπεδούχος η ομάδα του Υπάτου) αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (!), ενώ ο ΑΟΝΑ θα φιλοξενήσει στις 15 Μαρτίου τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου στην Αρτάκη, σε ένα ματς που πιθανότατα να είναι και "τελικός" για την ομάδα της Εύβοιας.

Σήμερα στην Κόρινθο, ο ΑΟΝΑ  βρέθηκε με την  πλάτη στο τοίχο από το 3' που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Καρέλλα.

Ομως, οι ερυθροκίτρινοι δεν πτοήθηκαν και με τον  Κώστα Καραμπά στο 34' ισοφάρισε με μια άπιαστη κεφαλιά του παίκτη της που για άλλη μια φορά αγωνίστηκε με πάθος.

Στο 44´ ο Σπανός μπήκε από αριστερά κι έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου ο Ανδρέας Ντάμπος ψύχραιμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αρτάκης.

Στο 2ο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά ο ΑΟΝΑ έκανε πανηγυρική τη νίκη του με δυο γκολ που πέτυχαν ο Τσούτσης με κεφαλιά στο 69' και ο Ντάμπος πάλι, στο 70'.

Διαιτητές: : Κούρλος (Καφρίτσας – Καλοπίσης)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Ψωμάρας, Κόκκινος, Κεφαλάς (62' Τζαναβάρας), Παπουτσής, Μπαμπάι, Καρέλλα, Κογιός (85' Μπίμπας), Παπανικολάου (85' Λέσσι), Ν. Μπαμπάι (76' Νικολόπουλος), Κουιμέλης, Κάρρο.

ΑΟ  ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Γκόφας): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος , Καραμπάς , Ντελέκος, Κουτρόπουλος, Μαυρόπουλος (80' Αγγελάτος), Σπανός (65' Πατερίτσας), Ντάμπος (71' Λειβαδίτης), Ζαχαρόπουλος (55' Τσουτσης).

egnomi.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35