social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουκάς: Βάρος στο γήπεδο και στις υποδομές

Κουκάς: Βάρος στο γήπεδο και στις υποδομές

Μετά από τον τρόπο που τελείωσαν τα πρωταθλήματα το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην επόμενη σεζόν με τις ομάδες όμως να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Πόσοι θα βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη; θα πας για πρωταθλητισμο; θα πας για συντήρηση; πολλά θα είναι τα σενάρια και το αβέβαιο μέλλον θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ως προς την δημιουργία του ροστερ κάθε ομάδας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Κουκά σχετικά με τον ΑΗΤΤΗΤΟ αυτό που μου τόνισε είναι : πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, φιλάθλους, παίκτες, προπονητές, τον Δήμο και όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα.

Προχωράμε τον σχεδιασμό που ξεκίνησε από πέρσι η ομάδα και το βάρος θα πέσει, εκτός της βασικής ομάδας, στο θέμα του γηπέδου και των Ακαδημιών.

Βασικό μας η καλύτερη οργάνωση της ομάδας με θέματα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και θέματα όπως το μάρκετινγκ, διαφημιστικό και βέβαια ένα γραφείο σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε η ομάδα να είναι ακόμα πιο κοντά στον κόσμο.

Ένα βασικό στοιχείο είναι το οικονομικό και πρέπει να γίνουν έγκαιρα κινήσεις ώστε η ομάδα να κινηθεί άνετα όλη την ποδοσφαιρική χρόνια που έρχεται και να συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για την επόμενη ημέρα.

Ένα ακόμα θέμα είναι η συσπείρωση όλων, όλοι για έναν και ένας για όλους, θέλουμε τους φίλους της ομάδας και κοντά μας και ενεργά μέλη αυτής, όμως όλα αυτά θα ανακοινωθούν μόλις λυθεί το θέμα της μετακινήσεις λόγω των μέτρων για να είμαι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα μας.

Να είναι σίγουροι όλοι οι φίλοι του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα και γιαυτό το τονίζω δεν θα είμαι μόνος μου, θα είμαστε όλοι ΜΑΖΙ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΦΊΛΑΘΛΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ.

Όπως καταλαβαίνουμε από τα λόγια του κου Αλεξ. Κουκά πριν τελειώσει οριστικά η σεζόν η ομάδα κινείται για την επόμενη μέρα σε γερές και σταθερές βάσεις μέσα σε κλίμα οικογενειακό και φιλικό.

Σύντομα θα έχουμε νεώτερα και θα περιμένουμε γιαυτό πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και Ενωμένοι γιατί ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ το έχει αποδείξει ότι είναι :

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35