social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Υπάρχει διάθεση για να παραμείνω στη Μαρκό

Παπασπύρου: Υπάρχει διάθεση για να παραμείνω στη Μαρκό

Σε απολογιστική δήλωση για τη σεζόν που πραγματοποίησε η Μαρκό προχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παπασπύρου.

Ο Βοιωτός κοουτς έδειξε με τη δουλειά του ότι δημιούργησε ανταγωνιστικό σύνολο αφού πέρασε τη φιλοσοφία του με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής να τερματίζει στην 2η θέση πίσω από τη Ρόδο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Μετά από ένα πολύ ωραίο ταξίδι καταφέραμε... να τρυπήσουμε το ταβάνι αφού κάναμε μια εκπληκτική χρονιά και καταφέραμε με ωραίο ποδόσφαιρο να τερματίσουμε στην 2η θέση, βάζοντας από κάτω ομάδες, που είχαν το δικό μας στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά, τους συνεργάτες μου (Γιόζεφ Βάντσικ, Τάσος Γούλας, Κώστας Καραβίδας) και στο τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους ποδοσφαριστές γιατί υπερέβαλλαν εαυτούς όλη τη χρονιά και έφτασαν την ομάδα σε αυτό το σημείο ούτως ώστε να είναι ανταγωνιστική σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Επίσης, κατάφεραν με τη θέληση τους και την απόδοση τους, να φτάσουν στο σύλλογο και στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, αλλά δυστυχώς, λόγω κορωνοϊου δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο μέσα στο γήπεδο".

Ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στο σύλλογο τη νέα χρονιά, τόνισε:

"Πριν δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση, είχαμε κάνει συζήτηση, υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, αλλά, λόγω της εξέλιξης των πραγμάτων, πιστεύω ότι μέσα στο διάστημα να οριστηκοποιηθεί το θέμα''. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35